Coś w tym jest. Stabilność kursu jest istotna. Gdybym miał się zdecydować na soft Suntecha to przeanalizował bym firmę. To mały podmiocik więc sprawdziłbym komunikaty i notowania i... Poszukałbym u konkurencji bo z firmą jest coś nie tak a po wykresie widać jakby firma szła do piachu.
Powiem ze przez ostatnie kilka dni obrot prawie 400k, Kowalski raczej tego nie zebral, ktos tu siedzi i zbiera, jak sie nazbiera to pewnie ruszy, ja w tej cenie raczej bym nie sprzedawal a raczej ustawil sie na kupno
Klego kto chce kupić? Ja mam te akcje od dawna, takie pisanie o Kowalskim i że nie zebrał tego jest na co drugiej spółce, od kiedy ty jesteś na giełdzie? Dużo ludzi jest tu od lat na suntechu,zobacz Matiza, gdzie na początku pial z zachwytu nad spolka, gdzie inni pisali twarde dane to ich negowal a teraz wieszał psy na tej spółce, największy zwolennik suntechu z tego forum, czekamy na rozwój wydarzeń, plusem jest to że spolka zmienia komunikację z rynkiem, bardzo dobrze, chciało by się powiedzieć...lepiej późno niż.. plany można mieć tylko muszą być realne
Zebrali ci, którzy wierzyli w jakieś konkrety na czacie. Chyba się nie doczekali. Oni w górę nie pociągną - zobaczymy, czy w ogóle udźwigną te akcje w najbliższym czasie. Mam wątpliwości, bo nie ma pod co grać, a ryzyko makro jest ogromne.
Żebrzę o nie u każdego - linkuję każdy mój wpis. Instagram. X (Twitter) YouTube. LinkedIn. Pinterest. Wykop.pl. Snapchat. TikTok i kółko różańcowe też.
Ale brak walki o kluczowe wsparcie na poziomie 3 zł jest zaskakujące. Pamiętam jak je mozolnie uklepywaliśmy w 2022 roku - więc wydawało się mocnym poziomem.
Tak panowie, a mu coraz niżej,być może ta mityczna złotówka stanie się faktem a my dowiemy się w maju o stracie i zrobi się nerwowo? Chyba ze jakimś cudem zaczną bronić kursu?narazie widać po notowaniach ze nikomu nie zależy na tym, brak kupujących i coraz niższe poziomy to odzwierciedlenie czatu z prezesem, pewno inwestorzy nie uwierzyli w te szumne zapowiedzi.
Naganiacze naganiacze inraz naganiacze
Spolka moze i ma gorszy moment ale to nadal dobra spolka. Zarabiaja dobra kase, brak kredytow, odlozone maja 22mln, od klientow w drodze kolejne 20mln, prezes mowil ze nie widzi w najblizszych kwartalach powodow do straty wiec mie sluchajcie tych naciagaczy tylko kupujcie. Jiz widac ze ustawiaja sie po lewej z kupnem i raczej juz jakos mocno nie spadnie
Jasne , wszystko ładnie , pięknie, dlaczego nie bronią kursu który osunął się o 70 procent , ty się cieszysz ze ustawiają się nizej z lewej na k, wiesz ilu tu jest drobnych ubranych w akcje powyżej 5 złotych, wystarczy że kilku z kilkudziesięciu chce uśrednić, piszesz ze jakoś mocno nie powinno spaść? No faktycznie pocieszajacy to fakt? A gdzie ma spaść na 0.50:) największy problem jest to brak popytu i bronienia kursu.
Ale strata jest jak najbardziej możliwa. Kasa może być już pusta! Należności uwzględnione już w przeszłych przychodach mogą być nieściągalne, ponieważ nie dowożą tych dwu czy jednego kontraktu który złapali, stąd ten program Partnerzy 2.0. Ich produkt nie stał się hitem, to chyba jasne.
A jeśli nie jest tak czarno jak to widzę, jeśli jest w ogóle pięknie i w 2025 odnotują rekordowe zyski poprawiając do tego swoją marże, to i tak pewnie cała kasa pójdzie w formie nagród do zarządu, nie do zwykłych akcjonariuszy.
Kolego jak nie masz argumentów to właśnie tak pisza jak ty, że naganiacze, że to , że tamto, liczą się twarde fakty a nie twoje historie z mchu I paproci typu naganiacze, merytorycznie się wypowiedź bo nic nie wnosisz podziać tak lakonicznie,piszesz że dalsze spadki są absurdalne? Przecież Ty nie masz wpływu na kurs, byli tu prez lata tacy fachowcy jak ty ibrez pisali przy 6 złotych że spadki są absurdalne, giełda weryfikuje myślenie takich dyzi
Zibi i Marek naganiacze
Pojawili sie z nikad 2 tygodnie temu i nawalaja postow ile sie da, ktos im pewnie placi aby pisali źle o spolce bo komus zalezy aby zanizyc kurs
Atuty spolki : zarabiaja dobra kase, w kasie 22mln zl, od odbiorcow plynie kolejne 20mln, brak kredytow, swietne produkty, wykorzystywanie najnowszych innowacji Al , poprawiona komunikacja z rynkiem, maja t w tym roku podpisac kilka wiekszych umow, w zeszlym roku mieli podpisac mowili ze rozmowy sie przeciagnely wiec w tym polroczu podpisza
Znając giełdę i myślenie większości uczestników, będą kopiować jak kurs będzie przy 4 zł. Szczerze nie każdy trzyma się zasady kupuj jak krew się leje.....
O czym ty piszesz chlopie? A uwagi zachowaj dla siebie, jak ja zaczynałem na giełdzie to ty na chleb beb mówiłeś, przerobilem wielu dyzi takich jak ty przez lata zaklinajacych rzeczywistosc na różnych forach.