Gołym okiem widać że dolne bo jakieś info się zbliża o którym wiedzieli nieliczni i dlatego kurs spadł tak nisko. Były prezes napewno sprzedałby akcje które mają według forumowych wieszczy zatrzymać się na 10 zł po to żeby drobnica zarobiła. Czegoś takiego na giełdzie jeszcze nie było. Młokos umiesz napisać coś więcej niż jedno zdanie pytające ? Pojawiasz się zadajesz pytanie i znikasz. Jak się to czyta to aż człowiek że śmiechu pęka.
Jakby kurs miałbyś bardzo wysoko to po pierwsze były prezes nie sprzedawałby w dołku a po drugie nikt nie próbowałby wyszarpać akcji z różnicą setnych grosza tylko by brał z prawej. A tak się składa że jest sporo akcji do kupienia w arkuszu nawet do 80 gr. A co to jest 80 gr za akcję jak ma być rzekomo 10 zł według naczelnego wieszcza tego forum który najwyraźniej zrobił sobie dzisiaj wolne bo kurs stoi w miejscu.
Tak czekam aż spanikujesz i sprzedaż mi swoje akcyjki niżej. A teraz kurs może się kisić dla mnie im dłużej tym lepiej:):):):) wczoraj się obłowilem więc wystarczy:):):):)
Każdy normalny kto ma akcje chce żeby kurs rósł a nie się kisił bo wzrost kursu znaczy że spółka ma fundamenty i wiarygodność i można w nią inwestować natomiast kiszenie kursu oznacza zupełnie coś innego no ale ty jako boot możesz tego nie wiedzieć. Najpierw piszesz o wystrzale górnych widłach i super infie i nawet ponoc wiesz kto kupił te akcje pomimo że nikt nie przekroczył progu a teraz piszesz że kurs może się kusic. Codziennie osiągasz nowe maksima absurdu. No tak Cię już zaprogramowano.
łuk, czyatjąc Twoje wpisy odnoszę wrażenie, że naprawdę jesteś beton. Zwapnienie mózgu? Jak już tak uważasz jak piszesz zejdz z tych akcji i ciesz się wtedy chłopie, żeś tylko 6-7 gr na akcji stracił, ale tego nie robisz czyli piszesz pod bublikę, żeby siać jakieś wątpliwość i robisz to "pro malo" lub jak wolisz "pro damno"- bo korzyści z tego nie masz, bo nie ładujesz swojego wora. Coś mi się wydaje, żeś zgorzkniały tetryk
Tak jak kiedyś napisałem nie wierzę że forum ma wpływ na decyzję o kupowaniu i sprzedawaniu akcji. Mam żyłkę hazardzisty dlatego mam tutaj pakiet i staram się merytorycznie przestawiać sytuacje a nie jak inny typu ker inwestor od niedawna jakiś as i jeszcze filozof młokos. Ty nie masz żadnych wątpliwości co do działań spółki ? Uważasz że wysokość kursu jest adekwatna to informacji jakie wypuściła spółka ? Nie zastanawia Cię dlaczego ktoś kogo już nie ma w spółce ma najwięcej do powiedzenia na walnym i chce sprzedać jakąś zorganizowaną część przedsiębiorstwa spółki która w zasadzie nie ma żadnego trwałego majątku i dlaczego były prezes sprzedał wszystkie akcje w dołku a nie poczekał jak będą grube złotówki o których wypisują forumowi naganiacze ? Jakby nowy prezes wierzył w spółkę to poza rynkiem mógł odkupić akcje od byłego prezesa i byłby jakiś fundament. A tak czysta spekulacja. Walne serio będzie ciekawe i to jak zareaguje kurs. W sumie jakby miał znaczącą wzrosnąć to już byłby jakiś ruch w górę a nie to co teraz.
O 25% Nowaka-gdzie one my nie wiemy. Nowak sprzedał bo nie wierzył albo sprzedał bo musiał-bo nowy prezes tych akcji potrzebował, co być może okaże się na walnym, a bez układów prezesa-powiązań kilku podmiotów dla e-shoppingu z jego wynikami i rynkowej wartości bez Kaima to mogła być mogiła. Kaim darmo przejął spółkę z know how i siecią dystrybucji e-sprzedaży i pewnie dlatego tu jest. Wzrostów - ażeby juz choć tego zeta płacili za akcję nie ma-bo wszyscy czekają na walne i info (spółka warta jest 5 baniek-czyli śerdeni dom jednorodzinny na Żoliborzu a w czasach świetności jak kilka domków -), choć jest nadzieja u ludzi-bo cena z 45-48 w podstawie przeszła na 53-55 (co w przypadku spółek GPW byłoby niemałym sukcesem a na NC jest niezauważane).
klawisz pozdrawiam Zarząd Na dzień bilansowy w skład Zarządu wchodził Pan Maciej Nowak pełniący funkcję Prezesa Zarządu. Na dzień publikacji niniejszego raportu skład Rady Nadzorczej uległ zmianie. W dniu 21 stycznia 2025 roku Pan Maciej Nowak złożył rezygnację z pełnionej funkcji Prezesa Zarządu, a Rada Nadzorcza powołała do pełnienia funkcji Prezesa Zarządu Pana Jarosława Kaim. Rada Nadzorcza W dniu 04 grudnia 2024 do składu Rady Nadzorczej został powołany Pan Cezary Ciarciński. W skład Rady Nadzorczej na dzień bilansowy wchodzili: • Jakub Paw, • Michał Paszko, • Radosław Ślepowroński, • Dariusz Wais, • Cezary Ciarciński. Na dzień publikacji niniejszego raportu skład Rady Nadzorczej uległ zmianie. W dniu 28 stycznia 2025 roku rezygnację ze składu Rady Nadzorczej złożył Pan Dariusz Wais. Z raportu:)) https://rejestr.io/osoby/375433/jaroslaw-kaim
Pozdrawiam Pegaz. Dzięki za to info-przejrzę decydentów. Pisałem do Łuka-te same oczywistości co już wcześniej. Ale fajnie, że zareagowałeś wysyłając tę informację. Do miłego
Przecież znam te informacje jak każdy kto czytał raport. Mi chodzi o to że były prezes wywalił akcje w rynek na dodatek w dołku a nowy prezes nie kupił nawet sztuki. Bynajmniej nie kupił powyżej 5 procent a to raptem 500 tys akcji. Walne w poniedziałek a te wysokie obroty były już dawno temu i info musiało by być jakby ktoś próg przekroczył a nie że sobie czeka na wlane. I ta podejrzana sprzedaż spółki pomimo uzyskania 10 mln zł kapitału. Po co to ? Mam nadzieję że to wy macie rację i spekula jeszcze bujnie kursem do góry chociaż na te 70gr. Ja uśredniłem do 59 gr i mogę te akcje zostawić na długo więc poprostu dalej będę się przyglądał.
Się okaże w poniedziałek. Chociaż wydaje mi się że skoro wiadomo jakie są uchwały i wiadomo że wszystko będzie przegłosowane raczej rewelacji się nie spodziewam. Wydaje mi się że większy ruch na kursie nastąpi wtedy jak się okaże po co ta sprzedaż. Albo ktoś wejdzie tylnymi drzwiami i faktycznie będzie wystrzał na kursie albo będzie jakaś klapa. Ja zainwestowałem tutaj pod tą sprzedaż i to że jakiś podmiot chce wejść na giełdę bez wszystkich tych formalności. Martwi mnie tylko to że akcje poszły w rynek i nikt ich nie kupił powyżej progu a nie wierzę w żadne słupy na które zbierali akcje. Za dużo zachodu.
Myślisz że niby Kaim to podpucha przestań wszystko moją poukładane a te akcje co ulica zebrała nie ma takie opcji wszystkie drogi prowadzą do H.. pozdro
Healthnomic S.A. jest hubem technologii do diagnostyki chorób cywilizacyjnych, opartym o autorskie rozwiązania, wspierane algorytmami AI. Spółka opracowuje również rozwiązania terapeutyczne dla wybranych chorób. Firma rozwija technologię do etapu komercjalizacji, a następnie sprzedaje ją bądź licencjonuje. Spółka ma w planach wejść na rynek NewConnect. Cytat z WAT
To co pozytywne Wszystkie nitki prowadzą do H. i powiążń jest oczywiste. Kaim jjest rozgrywającym pod siebie i grupy H. Dynamiczny, dał dobre ESPI w tym potwierdzony kontrakt Schodzimy na MedTech H. ma wyjątkowo , zaskakująco długi kontrakt z WAT Ludzie z obecnej RN E-Sh. wydają sie być bez większego znaczenia-możliwe że do wymiany 24.02 Wais nie jest człowiekiem H (?) rezygnacja z przew. RN Po obniżeniu -odmrożeniu kapitału z 14 na 1 - dobrym ESPI Kaim, miał intencję by wystudzić panikę tym samym nie dodołować kurs i nie obedrzeć ulicy. To co zastanawia? Nowak sie wycofoje - sprzedaje na rynku 25% - uzyskuje średnią ok. 65-60 gr.-zwala tym kurs, pomimo dobrych wcześniejszych newsów-ale to normalne podaż napędza popyt - czemu? : zmuszony albo zwątpił - przeciwko ucieczce (odzyskać ile się da przed totalnym spadkiem są nienaruszone udziały Waisa i Skrzypczaka i Zimnego - 39% - gdyby bali się strat własnych też by się pozbyli.lub próbowali. Cel (?) Czy E-Sh. jest tak atrakcyjny-jego portfolio klientów, know-how dystrybucji w e-businesie, że wart jest tych zachodów-włącznie z kosztami zadłużenia-po uwolnieniu 13 z 14 kapitałowych-pozostaje 20 na minusie - jak uzasadnić (obecność na NC-czy tyle jest warta + doświadczenie w e-handlu?) Zasadnicze pytanie co sie stało z 25% które narazie zwiększyły FF - ma rację Łuk, że od 5% obowiązuje jawność po 4 dniach-maks.6. Od akcji Nowaka minęły już 3 tygodnie. Teorie słupów po 4.99% i sceleniu są mało wiarygodne, bo 1. po co?, 2. KNF w przypadku działań wspólnych zamierzonych mogłoby być nieprzyjazne. Czemu H. czy ktoś inny nie przejął akcji oficjalnie - budzi wątpliwości - brak wyjaśnienia tego 24.02 - może źle wpłynąć na kurs-ulica uważa (a Kaim i H. wiedzą o tym), że ktoś znaczący powinien sie ujawnić (choć tyle jest spółek gdzie FF>50% i doskonale prosperują - ale na dziś to wydaje się ryzykowne dla notowań spółki). 3. zakup przez ulicę 2.500 000 akcji wydaje się mało prawdopodobny-bo w czasie "gorących" dni dużo było zleceń po 50, 100 a nawet 400 i 200 k.-w ciągu 2 minut sesji - prywatny grubas by nie ryzykował - nikt nie wykłada 250 tysi dla 40 na dziś zysku (bez pewności, że kurs odwróci kierunek). Jakieś sugestie co do punktu "zasadnicze pytanie"? - bardzo mile widziane. Trzymam kciuki na poniedziałek - szkoda, że nie jesteś ze Śląska to byśmy może na piwko skoczyli. Pozdrawiam
Bardzo dobre klawisz świetna robota ake żeby zebrała to ulica? moje zdanie zgadzam się z Luk że mają się ujawnić powyżej 5% ale cały czas drape się w głowę jak im wpadło do wora bez ujawnienia bo na walnym musi być tak jak chcą i cały czas Prezes widnieje za duzo zachodu na 40% na ale czas pokaże pozdro piwko zawsze mile widziane jak zarobimy stawiam:))
Trzymam za słowo. A dzisiaj chyba lekka panika, może być-Łuk pisze, że przed wza powinno rosnąć, jak nadzieja jest-ale to bzdet-tyle firm widziałem, że odwrotnie od oczekiwań-więc może to dobry znak, jak w sumie ulica nie kuma co jest grane :)