Tak jak kiedyś napisałem nie wierzę że forum ma wpływ na decyzję o kupowaniu i sprzedawaniu akcji. Mam żyłkę hazardzisty dlatego mam tutaj pakiet i staram się merytorycznie przestawiać sytuacje a nie jak inny typu ker inwestor od niedawna jakiś as i jeszcze filozof młokos. Ty nie masz żadnych wątpliwości co do działań spółki ? Uważasz że wysokość kursu jest adekwatna to informacji jakie wypuściła spółka ? Nie zastanawia Cię dlaczego ktoś kogo już nie ma w spółce ma najwięcej do powiedzenia na walnym i chce sprzedać jakąś zorganizowaną część przedsiębiorstwa spółki która w zasadzie nie ma żadnego trwałego majątku i dlaczego były prezes sprzedał wszystkie akcje w dołku a nie poczekał jak będą grube złotówki o których wypisują forumowi naganiacze ? Jakby nowy prezes wierzył w spółkę to poza rynkiem mógł odkupić akcje od byłego prezesa i byłby jakiś fundament. A tak czysta spekulacja. Walne serio będzie ciekawe i to jak zareaguje kurs. W sumie jakby miał znaczącą wzrosnąć to już byłby jakiś ruch w górę a nie to co teraz.