kurs immo chodzi swoim torem, bez wzgledu na zachowanie wig5
wszystko zalezy co Wieden ma w rozkladzie jazdy, a nie jakis tam wig 5 czy20
widac zes leszcz, ktory dopiero sie zapakowal w immo, bylo brac jak byl po 1 zl.
Autor: ~ed [89.76.218.*], 2009-08-10 21:11
zapewne ty sie zaladowales po 1 zl hahahahahah, a co tam jak ma byc 7 euro wartosci to jeszcze troche sie ugra cwelu a ty pewnie juz wywaliles ed
sluchaj dzieciaku jezeli to " cwelu" bylo do mnie to zwazaj na slowa
bowiem nigdy nie wiesz kto jest z drugiej strony kabla,
jeszcze raz to sie powtorzy w stosunku do mojej osoby,
jestes do namierzenia i bedziesz musial wydac na lekarzy w tym psychiatre
" a ty pewnie juz wywaliles ed " pisz dalej do siebie paranoiku
ewentualnie na prawnikow za naruszenie ochrony dobr osobistych
jak chcesz to ci jeszcze art. z kodekasu napisze co? jak wolisz
moze byc razem na lekarzy i prawnikow moze cie troche to kosztowac...
i nie pisze "ci" z duzej litery bo nie jestes nawet leszczem, a jedynie plotka....
Juz jedna osoba z tego forum bardzo zaluje tego co ty wypisywala, dzisiaj
placi raty za sprawe i bierze leki przeciwdepresyjne, a na forum bankiera nawet nie wchodzi, jezeli chcesz byc drugi to ja ci to zalatwie....
i radze ci nie pisz wiecej jak widzisz nick HALSKY
poproszę o ten art. a jak gość pisze z kafejki? albo od kumpla z kompa? ktoby nie był po drugiej stronie a na tym forum nikt liczący się nie siedzi to minimum kultury powinno być. pozdro dla wszystkich immomaniaków
Słynne już 30 tys. wyrównuje kurs względem Wiednia. Dzisiaj raczej jakiś gwałtownych skoków raczej nie będzie, w Wiedniu też spokojnie, może popołudnie coś zmieni.
Drogi Edgarze o imo wiem więcej niż Ci się zdaje, wyznaję zasadę "tisze jediesz dalsze budiesz". A na imo siedzę od września 2008 i "troszku" uciułałem na tej zmienności. Radzę poczytać posty bankiera1972 i tyle w tym temacie.
Banki są właścicielem akcji Imo, który jest ich dłożnikiem.Wywołały panikę , zebrały jego akcje ,których cenę następnie wywindowały,,Proste jak 2*2=4 a akcjonariusze i tak od samej spółki G...o a nie dywidendę dostaną..Immo jest w rękach banków i jest całkowicie od nich zależny....