Za dużo emocji.... Nie rozumiem tych negatywnych wpisów. Nie podoba się spolka to sprzedaje.
Tak sa różne problemy ale przeceniana jest waga odejścia MS. I to ze prezes kłamie :) ja regularnie uczetnicze w spotkaniach ze spółkami. Prezes nie potrafi komunikować się z akcjonariatem.
Ja pamiętam spotkania ze scopfluidics. Jak to kiedyś wyglądało i co mówił prezes
Bardziej relalista. Wszedzi teraz wszyscy pisza ze sds to bankrut .... to smieszne ... sa problemy ale bez przesady ... dla mnie to okazja aby kupic tanio bardzo tanio jak na to co oni maja w spolce ....
myślę że te ostatnie ruchy w spółce robione przez Prezesa Staniszewskiego to po prostu takie "zejście na ziemie" -trzeba się odnieść do wysokiej efektywności badawczej amerykańskiej filii versus własne badania.. -kwestia kompetencji medycznej przy rozmowach z potencjalnymi partnerami, -bycie bliżej potrzeb rynku i partnerów przy określaniu celów firmy .. podsumowując wydaje się to być pozytywne a opóżnienia badań klinicznych i kursu akcji to już inna kwestia...
ostatni komunikat to kolejne potwierdzenie "zejścia na ziemie", realizm jest potrzebny.. ale przesunięcie o kolejne kwartały badań klinicznych dla inwestorów pozytywne nie jest... co do kursu dzisiejszego : to ustawka a nie wyprzedąż..
Gdzie jest Kraina Czarów? Już nie jest tak aktywna jak podczas ubierania ludzi w przedziale 30-36? Tak jak pisałem wam dawno temu, żal mi ludzi, którzy są w jej sekcie.