jak by nie patrzeć, mamy sygnały >mocne K< a kurs pełznie do góry, więc dlaczego nie ma być wyciśnięcia ulicy? Dość dużo zarobionych spekulantów, w końcu i tu sie pojawią
misiu - dla ulicy, która z wysiłkiem obstawia w jednym zleceniu pakiecik wartości 2k zł wszystko ma znaczenie, Znasz kawał o zakupach boczku sklepie mięsnym w ZSRR? :)
no dobrze, bo za chwilę znikam :) w sklepie mięsnym w czasach ZSRR, facet pyta o cenę słoniny baba pyta: - na prigrizku - na prilizku - czy na prigladku?
Wybór był taki. A u nas towarzystwo się przygląda, tzn. kupuje, żeby nie kupić stąd ten mały obrót, ale pełznie do 4 zł
Dzięki za dowcip Vlad. Nie znałem. Jeszcze było tam: na pridumku.:D Lepiej byłoby, gdybyś opowiadał dowcipy, a nie brał się za analizy i prognozy giełdowe, swoją drogą. Pozdr.
Misiu, tu nie ma analiz, tu 90% akcjonariuszy to zakleszczeni od 15 lat, marzący o wyjściu po jakiejś godziwej cenie. Niestety akcjonariusze chińscy mierzą czas inną klepsydrą. Kiedyś byłem umoczony w Bio, straciłem kasę, teraz z sentymentu wróciłem i nawet mam lekkie plusy, nie ukrywam, że liczę na jakieś wybicie, ale zarabiam inaczej, na innych instrumentach. Tu mała kwota. Jak masz wiedzę, to dawaj ... - podziwiam, że chce ci sie analizować takie śmietnisko.
Już zebrałem mały pakiecik, który ustawiłem na 101 zł.
Bioton to na razie 8% mojego portfela.
Banki nie będą rosły w nieskończoność dlatego trzeba część kasy przesuwać na inne spółki z dobrymi perspektywami jak Bioton.