• Aztecs Autor: ~Hi [83.243.134.*]
    Aztecs powrócił na steam. Wydawca wpisany jako p2chill. Miejsce na wishlist 432 więc zaliczyło spory spadek. Zobaczymy co dalej.
  • Re: Aztecs Autor: ~Gracz [83.4.16.*]
    Świetna wiadomość, Aztecs się znalazł, rzadko się zdarza, żeby były tu dobre informacje, a ta jest moim zdaniem przełomowa i oznacza, że premiera niebawem. Na forum PW była zakładka pytań do zarządu i ktosś zapytał czy nie powinno być naturalne, że PW pomoże w premierze tylko jak tak ją rozpromują jak dotychczasowe produkcje to aż strach wydawać.
  • Re: Aztecs Autor: ~Autor [90.156.66.*]
    Miejsce na WL widzę 560 ale to bez dużego znaczenia teraz - gra jest świetna i ma potencjał, będą w stanie to odrobić jak tylko przestaną robić 'marketing' na bundlach tylko faktycznie zainwestują trochę w reklamę
    Pojawiły się nowe gry, które wyprzedziły Azteca, ale to pokazuje, że jak niewidoczna gra w 1,5 miesiąca może spaść o 150 pozycji to tak samo może wzrosnąć, w demo nikt nie gra, trzeba ją znowu pokazać światu. Ciekawe jak dogadali, pewnie trzeba będzie oddać kasę albo oddadzą z zysku. Wydanie tej gry samemu to najlepsze co można w tej chwili zrobić, tym bardziej, że w pierwszej turze gra ma być dostępna we wczesnym dostępie. Samo to, że jest na Steam uważam za ogromny sukces.
  • Re: Aztecs Autor: ~asd [89.64.25.*]
    News dobry. Moze im oddadza z zyskow. Tak by bylo najlepiej.
  • Re: Aztecs Autor: ~Xyz [185.200.82.*]
    Oby te zyski się pojawiły.
    To ja zadałem pytanie o p2chill na forum Plw, wcześniejsze aktualności też pytałem o P2Chill prezes Kostkowski odpowiedział, można znaleźć fragment.
    Podsumowując liczę na pomoc z Plw bo "nasza" spółka robi gry, tylko brakuje szczęścia i doświadczenia. Nie jest zrozumiały dla mnie też budżet ostatniej gry.
  • Re: Aztecs Autor: ~Obi_wan [213.134.165.*]
    Wracamy na 4+.
    Myślałem, że dzisiejsza sesja będzie lepsza ale z drugiej strony próba kupna 25k akcji powoduje wzrost o 2000% więc nie ma czym handlować.
  • Re: Aztecs Autor: ~Obi_wan [31.61.188.*]
    Dołożylem swoje na pkc, któregoś dnia, ale zdjęłeś zlec. K :D. Ciekaw byłem do ilu dojdzie TKO...
    Tutaj tak będzie, że któregoś dnia zlec. K nie zostanie zdjęte. I będzie żal, że nie brało się po 3 z hakiem.
  • Re: Aztecs Autor: ~Do [46.230.131.*]
    Ale z jakiego powodu tu ma rosnąć ? Aztecs może być kolejnym trupem, przecież tą grą nikt się za bardzo nie interesuje. Na discordzie ruch jest zerowy, a wishlista nawet nie wiadomo czy nie była kręcona przez Azjatów. Jedyne co tutaj może przynieść trochę kasy do spółki to permafrost
  • Re: Aztecs Autor: ~Obi_wan [31.61.188.*]
    Odpowiedziałeś sobie na pytanie. Permafrost. Później Aztec.
    Aztec dzisiaj poszedł 3 oczka w górę na WL. Biorąc pod uwagę brak gry na Steam i nowe produkcje jest obecnie na 561 miejscu. Powoli do góry. Zobaczymy dynamikę wzrostu i wtedy będzie coś więcej wiadomo.
    Z drugiej strony pewnie też duże koszty, do tego trzeba oddać 2 bańki więc na to pójdzie 100k sprzedanych sztuk. A ile sprzedadzą to do póki gra nie wystartuje to możemy się przekonywać, że sprzedadzą 250k a inni że pójdzie gorzej niż RMS, prawda jest taka, że RMS zarobi na spokojny kolejny kwartał mimo nędznej sprzedaży, jak puszczą wczesny dostęp w 2q to zarobią, może Permafrost w tym roku, to będzie napewno najlepszy rok dla tej spółki. Warto mieć ich akcje.
    Warto spojrzeć na kartę Steam Permafrost, wchodzą do miasta.
[x]
P2CHILL -3,69% 4,70 2025-09-12 17:00:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.