• Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~kudłaty [89.187.231.*]
    10> , czy 10< ?
    Stawiam na to drugie.
    Są jakieś inne zdania? Predykcje, itp..?
  • Re: Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~RR [37.31.50.*]
    Wszyscy wiedzą ,że wyniki będą bardzo złe.
  • Re: Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~Kevin [193.37.255.*]
    Cóż za merytoryczna wypowiedź. Zresztą taka jak 90 procent wpisów tutaj.

A ja myślę że jutro będzie padać deszcz. Mam rację?
  • Re: Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~kudłaty [89.187.231.*]
    Dnia 2025-02-17 o godz. 14:36 ~Kevin napisał(a):
    > Cóż za merytoryczna wypowiedź. Zresztą taka jak 90 procent wpisów tutaj.
    > >
    > > A ja myślę że jutro będzie padać deszcz. Mam rację?

Zawsze się jakiś troglodyta trafi, zadałem tylko pytanie czego szanowni inwestorzy się spodziewają po wynikach a tu bach , szpec od komentów się trafił. Zabłyśnij więc merytoryką majster.
    Skoro w III kwartale spółka miała 16 milionów straty i przychody na poziomie 516 tysięcy złotych to jakie może mieć wyniki za IV kwartał jeżeli nie ma jeszcze podpisanych znaczących umów? Może będą trochę lepsze od tych z III kwartału ale zapewne złe na tle poprzednio osiąganych zysków. Oczywiście wyników nie znam ,ale nie nastawiam się na rewelacje. Oby nie było straty w IV kwartale.
  • Re: Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~Kerry [62.141.35.*]
    A jakie wyniki miało Rafako gdy przed ściągnięciem z parkietu kurs szybował na wyżyny? A jakie wyniki miało Będzin?

Dobrze wiemy o co biega. A że tak powiem a jakie wyniki ma WIG Ukraina że kurs już X2 i X3 poszybował?

Po prostu kurs maleje i rośnie kwestia wyczucia kiedy kupić i kiedy sprzedać.

Wy tak za darmo tutaj? Altruizm?
  • Re: Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~Paweł [91.193.5.*]
    11 bit studios. Cigames. Ta sama historia j.w.
    Jak Twoje wyczucie w takim razie?
    Kiedy kupić, kiedy sprzedać?
    Rząd wielkości..
    Co "rynek" wycenia na tą chwilę?
  • Re: Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~Kumaty [158.58.173.*]
    Chyba kpisz że tutaj będę cokolwiek pisać. Powiem Ci tylko sprawdź forum synthaverse że zrealizowałem zysk NVAX ponad 100 procent w trzy sesje gdy Sanofi weszło we współpracę z NVAX na kapitale prawie 150k. Trzymałem tylko 3 miesiące ale warto było

Podpisano
    Kerry Kumaty i jak tam wolisz
    Wyniki mogą być beznadziejne a kurs może rosnąć. Zresztą wyniki za III i IV kwartał nie mają wielkiego znaczenia. Ja nie napisałem ,że kurs akcji będzie spadał. Każdy tu zna sytuację spółki.Liczy się przyszłość. Oby tylko starczyło spółce środków do czasu jak odtworzy portfel zmówień. Osobiście mam nadzieję ,że spółka wyjdzie na prostą.
    Podsumowując.
    Czy to jest w taki razie okazja inwestycyjna w tej cenie jak mówiąc delikatnie nawołują inni, czy może szukać jej w cenie dużo niższej..?
  • Re: Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~Inwestor [195.80.150.*]
    Przecież to oczywiste że tylko ten co steruje kursem zna odpowiedź. Szukasz dołka a gdy nie trafisz i będzie zrzut to usredniasz. To proste...

Ty ekspert forum nie wiesz jak to robić?
    Potencjał jest. Swojego czasu jeszcze przed pandemią sprzedawałem Biomed Lublin / teraz zmienił nazwę/ po 88 groszy na samym dole bo nikt tego nie chciał. Biomed produkuje szczepionkę BCG na grużlicę. Póżniej na szczycie akcje były po 22,20 zł ,a teraz są po 5 pln. Taka farmaceutyczna historia.

• Re: Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~Dolcevita [85.51.19.*]
    Ta sama historia co na Nestmedic ,ja wyszlem że strata ale wyszlem.To wielka wpadka.Kwestia czaszu i będzie po 0,5PLN
  • Re: Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~Alex [185.113.141.*]
    To gratulacje. W takim razie twój wpis i rekomendacja patrzac na to jak świetne masz wyczucie jest wręcz anty rekomendacja.

Gdy twierdzisz że będzie 20x taniej wielce prawdopodobne jest to że będzie znacznie droższe.

Haha
    Nie jest to dobrze porównanie.Rzuciłem okiem na to czym się zajmuje Nestmedic i wydaje mi się ,że szans na powodzenie tej spółki zero . Jak widzę kupiłeś coś nie mając pojęcia o co w tym chodzi . Ktg w telemedycynie - mało prawdopodobne ,żeby był tu sukces.
  • Re: Po wynikach w kwietniu.. Autor: ~Dolcevita [85.51.19.*]
    Poczekajmy zobczymy, ja już tego nie kupię.Tu był wystrzał że względu na covid bo jak by COVID nie było nikt by nie wiedział nic o tej firmie.Covidem już się nikt nie interesuje zamówień od Novavax nie ma a czy będą od innych w gwiazdach możesz szukać.Jak dostaną jekies poważe zamówienie to ok jak nie to 0,5PLN
[x]
MABION -1,20% 7,40 2025-11-28 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.