• Pomimo Autor: ~Niestety [46.134.71.*]
    Tego ze obrot maly to jak widze ze ktos chce kupić okoko 28 tys akcji po okolo 1,47 to czuje ze bedzie dobrze jeszce w tym kwartale
  • Re: Pomimo Autor: ~anavrin [79.160.137.*]
    A dlaczego ma być źle? Perspektywy są bardzo dobre. Otoczenie rynkowe się poprawia, gamingu ożywa, wiosna idzie.
  • Re: Pomimo Autor: ~Niestety [46.134.71.*]
    No może niestety przyjsc rozczarowanie emisja, bo wtedy zawsze jest w dol
  • Re: Pomimo Autor: ~anavrin [89.8.48.*]
    A czytałeś moje wyliczenia odnośnie emisji?
    Czytalem, ale jakkolwiek to zabrzmi to emisja kojarzy mi sie tylko z Cigames, uważamy, że jezeli by pojawil sie suoer wydawca, oczywiscie z najwyższej półki to był by to pozytywny sygnał, świadczący o tym że poza OML jest ktos kto uwaza ta gre za hit i widzi potencjal. Ewentualnie inwestor. Dodruk to zawsze dodruk
  • Re: Pomimo Autor: ~TwójWuj [31.0.63.*]
    Poprawia się klimat na gamedev więc i poważny inwestor się pojawi.
    Nie wiem jak się ma wejście na GPW a od razu ujawnienie informacji o emisji - czy tak się robi? Raczej średni pomysł.
    Nie wiem co i jak, nie jestem fachowcem w tej kwestii ale samo wejscie na glowny nie gwarantuje skoku akcji w gore, juz mielismy tego przyklady
  • Re: Pomimo Autor: ~kr [91.192.199.*]
    Też mi się wydaje że wejście na główny parkiet nie wywinduje ceny. Prędzej jakieś newsy na temat projektu.No ale się zobaczy ja jestem optymistycznie nastawiony co do OML już raz tu zarobiłem przy GR1.
  • Re: Pomimo Autor: ~Tuktuk [175.157.99.*]
    Samo przejście nie ale fundusze interesują się tylko głównym parkietem a jeśli projekt będzie mocny to wejdą i to już wywinduje cenę
  • Re: Pomimo Autor: ~TwójWuj [89.64.25.*]
    Kilku moich kumpli też mają zasadę, że nie inwestują w NewConnect i czekają jak się pojawimy na główny.
  • Re: Pomimo Autor: ~Smarekxy [185.63.108.*]
    Wiele razy już bywało tak, że w dniu przejścia na główny był zjazd -10%, ale z drugiej strony daje to możliwość inwestowania dużym zawodnikom. Wg mnie sytuacja raczej pożądana w perspektywie kilku najbliższych lat
  • Re: Pomimo Autor: ~Niestety [91.94.13.*]
    Oczywiście że tak, dla mnie kluczowe jest jedno: co to bedzie za gra, jaka jakosc, promocja, odbior graczy. To jest byc albo nie byc i tyle
  • Re: Pomimo Autor: ~Smarekxy [185.63.108.*]
    Jak najbardziej masz rację, że od jakości tej gry zależy, co dalej z OML. Ale jeśli o mnie chodzi, to byłem pewien co do GR1, teraz też mam swoje podejrzenia
  • Re: Pomimo Autor: ~Greg [78.9.0.*]
    Moim zdaniem emisja jest już w cenie akci. Każdy o tym wie że może być i się z tym liczy.Ja uważam że lepiej żeby była emisja niż jakby mieli nie wydać sami,bo znowu kasa pójdzie w ręce innych.
  • Re: Pomimo Autor: ~prorok [83.31.222.*]
    A nie uważacie, że ktoś się tym tematem zainteresuje i wprowadzą obligacje zamienne z ceną minimalną 2 pln ? Jakby tak było to cena 2 pln byłaby podłogą i każda cena poniżej jest promocją. Była o tym mowa i to jest najbardziej pozytywny scenariusz, a jeżeli emisja to też wiemy, że może być i trudno, przynajmniej kasy nie przepalą, a zrobią mega wartościowy projekt, więc sytuacja win win.
  • Re: Pomimo Autor: ~Tuktuk [175.157.99.*]
    Wszystko pónizej 2 na tą chwilę to promocja
  • Re: Pomimo Autor: ~Lol [94.254.163.*]
    Wszystko poniżej 5
[x]
ONEMORE -0,55% 2,73 2025-09-26 16:41:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.