Ja tam widzę spadek na 446 miejsce i spółkę notowaną od lat na rynku głównym, która nie potrafi spełnić wymogów nawet tych 12 milionów euro kapitalizacji stawianych debiutującym podmiotom na tym parkiecie. Czekam aż wśród zmian mających wejść w życie odnośnie zmian w rynku kapitałowym znajdzie się również zapis wymaganej minimalnej kapitalizacji nie tylko dla debiutantów na rynku głównym, ale również dla spółek tam notowanych. I o przesuwaniu takich mniejszych spółek z rynku głównego właśnie na rynek alternatywny, gdzie ich miejsce.
Hahaha! :) Jak zwykle wyznafcy ulta nie potrafią przytoczyć żadnego sensownego kontrargumentu i jedyne co im zostaje to rzucić komentarzem na poziomie przedszkolaka :) Co naganiacze, znowu jakiś troll ma rację i trafił w czuły punkt aż was zatkało? :) Hahaha! Taka niestety jest prawda, czy wam się to podoba czy nie, miejscem dla takich spółek jest new connect.
Już przesunęli na 7 marca. W przyszłym tygodniu pewnie przesuną na jeszcze inny termin. A potem jeszcze kilka razy. Miało być w styczniu, potem w lutym, potem że na festiwal steam na przełomie lutego i marca, potem że po festiwalu a prawda jest taka że jak się wyrobią w pierwszej połowie roku to będzie cud. A dema huntinga w tym roku pewnie w ogóle nie zobaczymy. Cały ultfabrik i tyle w temacie. Wracamy na 7 zł panienki.
A widziałeś, że niedawno Crime przegonił Charnobylite 2. A więsz, że Charnobylite 2 na sto razy większy budżet niż Crime Simulator. A więsz że Farm ma dwa razy większą kapitalizację niż Ulg. A wiesz, że Charnobylite 2 jest już po festiwalu dem i dlatego tak podskoczył na wishliście. Oczywiście, że wiesz tylko udajesz niepołnosprytnego.
Właśnie widać jak akcjonariusze odebrali weekend z DEMEM :) Krótko mówiąc TRAGEDIA i DRAMAT :) CZTERYSTA OSÓB maksymalnie w PIKU grających w NAJWIĘKSZY HIT ULTIMEJTA w WEEKEND :)
To jest demo gościu a ty podniecasz się jak przy premierze cyberpunka. Poproś kogoś dorosłego, żeby podał ci leki skoro jest to dla ciebie tragedia i dramat.
W demo JDM od GIF gralo 2144 osób w peaku. Sześć razy więcej niż tutaj. A tytuł po wypuszczeniu demka trafił do top 50 na wishlist. A kapitalizacja spółek podobna.
A ja wiem że mam dobre źródła. Ale zgadzam się z tobą że przecieki fajne. A ty już tu wielokrotnie udowodniłeś że zawsze się mylisz. Tymczasem Crime wciąż nie wszedł nawet do pierwszej setki na globalu pomimo dema.