• Zulus jakiś komentarz? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Cisza brak reakcji forumowych krzykaczy.
  • Re: Zulus jakiś komentarz? Autor: ~Trend [188.146.132.*]
    Przy tej kapitalizacji i wygenerowanym zysku kurs powinien być co najmniej 10 groszy albo wyżej. Nasza giełda to spekulacja największych graczy więc znając życie kurs i tak nie zareaguje tak gwałtownie jak powinien. Pewnie troszkę podbija i znowu będą czekać chyba że zagrają pod 5 groszy i powrót na ciągłe.
  • Re: Zulus jakiś komentarz? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Zulus czekamy.
  • Re: Zulus jakiś komentarz? Autor: ~Hillela [94.101.29.*]
    Gdzie jest bimbrownik śpi pijaczyna
  • Re: Zulus jakiś komentarz? Autor: zulusowaty [89.68.60.*]
    Wracam sobie z przedłużonego urlopu i myślę..., czy Henio pokazał łaskawie raport czy nie? Patrzę i nie wierzę - JEST.
    Od razu przypominam sobie słowa Difcia, że będzie fenomenalny, rzucam wszystko i otwierram plik PDF. Czytam, czytam, czytam i szukam, szukam i szukam tych świetnych informacji. Z każdą chwilą mój zapał, moja ciekawość i zainteresowanie stopnio opadają.
    Lecę szybko na koniec by poczytać o planach o rozwolu o projektach o sprzedaz majątku, a tam nic, kompletnie NIC. Zamykam plik, komputer i ze spuszczoną głową wychodzę z mojego pokoju. Pozostaje smutek, rozgoryczenie, załamanie, zniechęcenie

I niech powyższe zdania będą moim komentarzem do tego raportu na który z takim zniecierpliwieniem czekaliście....... :=[
  • Re: Zulus jakiś komentarz? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    I aż 2 dni nad tymi pierdami myślałeś?
    Czy już wiemy jak się zamknęło dofinansowanie do gier czy Henio prowadzi rozmowy z największymi graczami na rynku czy nie
    Czy najpierw snów czeka i chcę skupić akcję a później opublikują wyniki jakie dokonali na temat gier
[x]
APIS 4,35% 0,02 2025-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.