Przy tej kapitalizacji i wygenerowanym zysku kurs powinien być co najmniej 10 groszy albo wyżej. Nasza giełda to spekulacja największych graczy więc znając życie kurs i tak nie zareaguje tak gwałtownie jak powinien. Pewnie troszkę podbija i znowu będą czekać chyba że zagrają pod 5 groszy i powrót na ciągłe.
Wracam sobie z przedłużonego urlopu i myślę..., czy Henio pokazał łaskawie raport czy nie? Patrzę i nie wierzę - JEST. Od razu przypominam sobie słowa Difcia, że będzie fenomenalny, rzucam wszystko i otwierram plik PDF. Czytam, czytam, czytam i szukam, szukam i szukam tych świetnych informacji. Z każdą chwilą mój zapał, moja ciekawość i zainteresowanie stopnio opadają. Lecę szybko na koniec by poczytać o planach o rozwolu o projektach o sprzedaz majątku, a tam nic, kompletnie NIC. Zamykam plik, komputer i ze spuszczoną głową wychodzę z mojego pokoju. Pozostaje smutek, rozgoryczenie, załamanie, zniechęcenie
I niech powyższe zdania będą moim komentarzem do tego raportu na który z takim zniecierpliwieniem czekaliście....... :=[