• Raport Autor: ~Tomek [77.254.195.*]
    Jak zwykle , raport w ostatniej chwili .A co do raportu - buahaha
  • Re: Raport Autor: ~adam56 [176.102.191.*]
    A może wypowiedz się bardziej rzeczowo o raporcie , takie buhaha jest akceptowalne dla młodzieży.
    Przynajmniej spróbuj coś merytorycznie.
  • Re: Raport Autor: ~Tomek [77.254.195.*]
    Przychody słabiutkie, zysk jak przy sprzedaży warzyw na targowisku .
    Wszedłem w tę spółkę trochę na wyrost bo oczekuję ciekawych wydarzeń w I kw 2025 i trochę przez sentyment, kiedyś zarobiłem tu niezłe pieniądze. Nie będę się wymądrzał ale przeczuwam że tu będzie można zarobić. Nasza GPW przynosi zyski pewnym grupom grubych graczy a przeciętny człowiek z ulicy może liczyć na łut szczęścia jak trafi spółkę która będzie grana , bo pewniaków nie ma.
  • Re: Raport Autor: ~Mat [37.30.20.*]
    Wyjaśnij mi jak możesz oczekiwać coś po spółce która ma pusty magazyn (i nie ma czym handlować ) przeczytaj ostatnie espi w którym firma z Mediolanu (podobno ) chce więcej a oni nie mają jednego big bega (500kg )
    Już od kilkudziesięciu lat w handlu pojawił się trend odchodzenia od magazynowania towarów co jest dużym obciążeniem logistycznym oraz finansowym , oni są tylko pośrednikami i na tym zarabiają . I taką firmą jest nasza spółka, jak im się uda podpisać kontrakty do końca marca to zarobią kasę a my również.

• Re: Raport Autor: ~Tomek [77.254.195.*]
    A te filmiki jak rozlewają olej .Produkcja ruszyła pełną parą to się pytam ile tego sprzedali ,ile węgla, zboża, samochodów itd. takie słabe wyniki
    Żebyśmy dobrze się zrozumieli, wcale nie twierdzę że to jest dobra spółka ale 10.02 kupiłem jej akcje licząc na zysk.
    Na pewno nie zainwestuję w spółki Ukraińskie, wyszedłem z EUCO i szukam spółek z możliwościami, zobaczymy czy dobrze zrobiłem.
  • Re: Raport Autor: ~Mat [37.30.26.*]
    Albo ktoś jest poważny i ma w czym pośredniczyć , albo handluje big begami po 500 kg co później widać w raportach które dziwnym trafem zawsze są na ost chwilę . Albo w nd.
    Rozlewają olej i wyłożyli się na 1 poważnym zamówieniu. To trzeba od razu było zaznaczyć że max co możemy zaoferować to 100-200kg. Jak chcesz zarabiać to bądź poważny i jak masz możliwość zrobienia dużego kontraktu to podolaj.
  • Re: Raport Autor: ~Takaprawda [79.185.17.*]
    To trzeba było kupić po 1,6 zł a nie po wzroście na 2,6 zł. Typowe leszcze kupują jak inni sprzedają.
    Dnia 2025-02-17 o godz. 10:41 ~Takaprawda napisał(a):
    > To trzeba było kupić po 1,6 zł a nie po wzroście na 2,6 zł. Typowe leszcze kupują jak inni sprzedają.

Dnia 2025-02-17 o godz. 10:41 ~Takaprawda napisał(a):
    > To trzeba było kupić po 1,6 zł a nie po wzroście na 2,6 zł. Typowe leszcze kupują jak inni sprzedają.
    Czy to znaczy że ty teraz sprzedajesz/sprzedałeś swoje akcje , czy tylko wypowiedziałeś swoje zdanie ?
    Jak wiesz nie wszyscy kupują na samym dole , mnie się nie udało ale i tak liczę na zarobek.

• Emitent inforumuje Autor: ~Mat [37.30.12.*]
    …” będą mogły na nowo rozpocząć się w połowie lutego bieżącego roku, zarówno dla kontrahenta z Włoch, jak i dla pozostałych kontrahentów. „

Wg kalendarza ale chyba gregoriańskiego
  • Połowa lutego Autor: ~Mat [37.30.20.*]
    Wg Mbf-u to może luty 2026 ???
  • Re: Raport Autor: ~Takaprawda [79.185.17.*]
    Niby kto odchodzi od magazynów, przestań opowiadać bajki ,miliony metrów powierzchni magazynów jest w polsce , tylko trzeba być poważną firmą aby mieć swoje magazyny .
  • Połowa lutego Autor: ~Mat [37.30.12.*]
    Minęła . A na magazynie nadal pustki . Co z Mediolanu czekają…a Mbf głową w piasek . Czyżby tak samo jak z certyfikacją dla Orlenu która miała być jesienią 2024 a której temat się rozmył …
    Jeśli oni myślą, że akcjonariusze są głupi to się M Y L Ą .
    Czytamy i się dowiadujemy z własnych źródeł .
    NIE MAJĄ 500 kg mocznika a chcą w tonach handlować
[x]
MBFGROUP 5,59% 6,04 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.