JPR wpadł w stadninę "koni", dobą czy złą, to się dopiero okaże, Niemniej SII i mali muszą śledzić ślady kopyt, bo od wewnątrz jupka będą chcieli rozbroić konkurenci , którzy wdarli się do Rady Nadzorczej - W.B. i G.H. - obaj uprawiają developerkę i mają własną praktykę- ogólnie znaną metodę uprawiania biznesu. A, że wdarli się tam do środka i obstawili Zarząd swoimi ludzmi - świadczy, że w JBR tkwił i nadal tkwi duży potencjał. Ile z tego spłynie na małych inwestorów, zależeć będzie o patrzenie im na ręce, a raczej na "kopyta" - bo to bardzo twarde sztuki
Dnia 2009-08-09 o godz. 12:11 danzaw napisał(a):
> On sam nie wie o czym pisze.
==
"Danzaw...uś" załadowany zapewne po uszy w jupka - wie doskonale o czym on sam pisze, a pisze wciąż to samo. Oczywiście nietrudno się domyśleć w którą stronę kibicuje.
I jak będzie miał rację napisze- "no widzicie, a nie mówiłem"
I tak wyrasta się na Danzaw-guru.
To są tylko metafory i esencja treści . Liczy się pytanie o stadninę -" dobą czy złą?" i etyka w biznesie. Inicjały tu nie mają znaczenia, bo nie chodzi o nagonkę. Gra jest w toku i wygrywa ten co ryzykuje. Na razie nie ma podstaw aby nie wierzyć w "dobrą" .
pisalem juz o tym papierze ze ma mocne fundamenty tylko akcjonariat powinien w to uwierzyc troche cierpliwosci jak widze oferty k wieksze od s a mimo to pajace wywaja to az zal sciska na tych pseudo inwestorow masa balonow ze slabymi fundam entami nadmuchana na gieldzie i przyjdzie czas na jupka nie wywalac tanio bo papier skazany na wzrosty pozdro robert
I wie co robi akcje są tanie jak barszcz już chyba tańszych na giełdzie nie ma a zyski ogromne. Ja tam nie sprzedam poniżej ich wartości a wartość na dziś to około 6 zł.
Wyniki za półrocze zbliżaja się .I już długo taki kurs nie utrzyma się. Co do tych 3 zł. to tanio się sprzedajesz. Przecież wartość księgowa to 4 zł. zysk na 1 akcję to 1.03 zł. czyli zysk to w tej chwili 50% na akcję.
srają muchy wiosna idzie... takie myśli mi przeszły po przeczytaniu tego od Sla, ja siedzę na jupku i nie mam żadnych obaw, po prostu czekam na duże zyski, kwestia czasu, to co