Pytasz pewno nie wiesz... To ja ci powiem: każda lokomotywa najpierw musi sprawdzić się na hamowni, czy wszystko działa jak należy. Była długa przerwa - wszystko pokryte grubą warstwą rdzy i wymaga stosownego rozruchu a przede wszystkim oliwy.
Knf zostaw w błogim spokoju bo wszystko jest w porządku.
Posiedziałem trochę w ciepłej norze leżąc na plecach, potem na jednym boku, na drugim boku ale głównie na brzuchu wpatrzony w kurs ale strasznie rozbolał mnie kark bo muszę patrzeć coraz wyżej.Piszę z nory i nie zamierzam się stąd ruszać. Dzisiejsze dwa wpisy będą wyjątkiem od nowej zasady niekomentowania.
Zakończę tradycyjnie przypomnieniem : powoli do góry Panowie. Pozdrowionka.
Kpisz czy o drogę pytasz?! Aaa...chcesz kupić? To cię rozumiem, ja też.
"Cisza w spółce od dawna"?A to skąd się wzięła bańka dodatniego wyniku? To jest cisza?A ten CBR za 46 mln-ów i kilkanaście następnych w zapasie bez znaczenia? Mieliby większe możliwości gdyby wróciła pożyczka, a ta nie wraca bo czasowo nie wpływa dotacja do INM która JEST od dawna przyznana. Mimo to nie zasypują gruszek w popiele robiąc swoje na mniejszą skalę, ale obie spółki czekają w blokach startowych na to co im pisane.
Ty jeśli ci papier nie pasi zawsze możesz sobie kupić EUCO ze spadającym przychodem pokazujący stratę. Może jeszcze coś zarobisz, może jeszcze będą pompować...Mi wygląda że ktoś po prostu wychodzi i chętnie ci sprzeda.
No ale ty wolisz zajrzeć tutaj widząc to co widzisz nie chcąc o tym mówić. Nie musisz, my też mamy oczy.
P.S. jak chcesz zobaczyć walczących grubasów o to aktywo to śledź w przyszłym tygodniu transakcje. Ostatnie też możesz przejrzeć.