• Odbieranie.... Autor: ~AB [185.157.14.*]
    .....od słabych rąk i spekuły
    a marzec niebawem ;-)

• Re: Odbieranie.... Autor: dimmu3 [109.243.65.*]
    Zdradzę Ci jeszcze lepszy nius. Po marcu będzie kwiecień.
  • Re: Odbieranie.... Autor: ~AB [185.157.14.*]
    Jesteś TROLLEM a może nie wiesz co będzie w marcu???
    Czy po prostu wiesz, że w tym roku będą same dobre newsy i w związku z tym duże wzrosty i dlatego wspominasz o kwietniu???
    Widzę, że Cię to mocno rajcuje, więc masz - po kwietniu będzie MAJ!!!
    Bardzo mnie rajcuje ponieważ inwestuję w tą spółkę i nie lubię gdy ktoś dołącza się do posta ale nie z pytaniami czy konkretami tylko ch.. wie z czym?? Jeśli wiesz coś konkretnego mogącego pomóc inwestorom w podjęciu decyzji kupna lub sprzedaży to napisz w swoim poście.
    Wskażesz co w Twoim wątku jest konkretnego mogącego pomóc inwestorom w podjęciu decyzji kupna lub sprzedaży?
    Prawdopodobnie moja pierwsza odpowiedź została zablokowania, nie wiem z jakiego powodu?
    Pewnie przez przetoczone powiedzenie.
    Gdybyś interesował się inwestowaniem a nie spekulowaniem to wiedziałbyś co będzie w marcu a konkretnie 19-tego.
    Trochę tajemniczo napisałem o tym marcu bez podawania konkretów by odsiać spekulantów i trolii, którzy jak się spodziewałem nie będą wiedzieć o co chodzi i jak widzę miałem rację ;-)
    Chciałem zapoczątkować dyskusję o pewnym wydarzeniu mającym odbyć się w marcu i informacjach, które mogą się tam pojawić?
    To jest koniec mojej dyskusji o niczym z Tobą.
    Trzymaj się ciepło i powodzenia w inwestowaniu.
    Dzięki za założenie tego wartościowego wątku i kilka postów, które wniosły dokładnie nic.
    Faktycznie pomagasz inwestorom podjąć decyzję, rzucając terminami bez wyjaśnień. Rozumiem, że chodzi o to, by podziwiać Twoją wiedzę? Albo prosić byś napisał coś wartościowego?
    Wszystkiego dobrego, ale na przyszłość, gdy nie masz nic do napisania, to może nie zakładaj wątku osobnego? Będę zobowiązany.
  • Re: Odbieranie.... Autor: ~butcher2009 [37.47.217.*]
    Znowu automat się uaktywnia.
  • Re: Odbieranie.... Autor: ~maxpein [109.243.5.*]
    miesiące , styczeń luty maj , znam wszystkie.....
[x]
BLOOBER 0,20% 25,00 2025-09-23 17:01:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.