Jesteś TROLLEM a może nie wiesz co będzie w marcu??? Czy po prostu wiesz, że w tym roku będą same dobre newsy i w związku z tym duże wzrosty i dlatego wspominasz o kwietniu???
Bardzo mnie rajcuje ponieważ inwestuję w tą spółkę i nie lubię gdy ktoś dołącza się do posta ale nie z pytaniami czy konkretami tylko ch.. wie z czym?? Jeśli wiesz coś konkretnego mogącego pomóc inwestorom w podjęciu decyzji kupna lub sprzedaży to napisz w swoim poście.
Prawdopodobnie moja pierwsza odpowiedź została zablokowania, nie wiem z jakiego powodu? Pewnie przez przetoczone powiedzenie. Gdybyś interesował się inwestowaniem a nie spekulowaniem to wiedziałbyś co będzie w marcu a konkretnie 19-tego. Trochę tajemniczo napisałem o tym marcu bez podawania konkretów by odsiać spekulantów i trolii, którzy jak się spodziewałem nie będą wiedzieć o co chodzi i jak widzę miałem rację ;-) Chciałem zapoczątkować dyskusję o pewnym wydarzeniu mającym odbyć się w marcu i informacjach, które mogą się tam pojawić? To jest koniec mojej dyskusji o niczym z Tobą. Trzymaj się ciepło i powodzenia w inwestowaniu.
Dzięki za założenie tego wartościowego wątku i kilka postów, które wniosły dokładnie nic. Faktycznie pomagasz inwestorom podjąć decyzję, rzucając terminami bez wyjaśnień. Rozumiem, że chodzi o to, by podziwiać Twoją wiedzę? Albo prosić byś napisał coś wartościowego? Wszystkiego dobrego, ale na przyszłość, gdy nie masz nic do napisania, to może nie zakładaj wątku osobnego? Będę zobowiązany.