Niecałe dwa lata. Do 2pln to i tak jest akumulacja. Zmienia się tylko kupowanie bid/ask. No ale wczorajsza sesja pokazała, że już koniec akcji po niżej 1,20. Na wiosnę się zacznie zabawa.
Ja obstawiam rok.max od wrzucenia trailera z nową nazwą i tym samym zaczną kampanię marketingowa. Ona nie może trwać zbyt długo bo to nie GTA i cyberpunk
To moje pytanie brzmi następująco skoro załóżmy ktoś nie kupuje za 1,19 zł tak jak było ostatnio to za ile chcę kupić po złym info? Oczywiście w przyszłości
Masz rację, też sprawdzałem wykres 5 lat wstecz, szczególnie przed premierą GR1, wczorajsza świeca musi sie skorekcić i zapewne będzie to od dziś lub jutra. Natomiast taka duża świeca popytowa była tez wcześniej sygnałem do dalszych wzrostów po korekcie
Nie wiem, do kogo to piszesz, raczej nie do mnie, bo ja wielokrotnie powtarzałem, że trzymam akcje na lata. Ruchy rzędu 0.1zl mnie nie interesują, a jesli chodzi i same akcje to akurat wczoraj też pisałem, że ja jestem załasowany i nie kupuję już więcej, bo nie potrzebuję.
Ale rozumiem, że są osoby, ktore rajcują się 5 groszami na akcję. Nie oceniam, rozumiem. I mam gdzieś