Odczytuję to w ten właśnie sposób. Spore obroty koło miliona złotych na każdej sesji, kurs w miejscu. Sytuacja wygląda jak przy TIM SA. Oczywiście nie uważam że dojdzie do sprzedaży i przejęcia przez obcy kapitał, ale chodzi mi o sam trend. Myślę że koło kwietnia powrót na 30zl. Dlatego teraz zbieranie.
Zbierają bo jest promocja, faza 3 w falkierim za chwile - sprzedaż w trakcie to jakies: upfront warty 200mln USD+ dopuszczenie 200 i co roku tyle samo jako czysty zysk, cpl36 - 80-100 upfront plus za milestones 150-200 i kolejne za royalties, tylko to daje jakieś 70ziko na papier. A gdzie mRNA, generyki i dobrze zdefiniowany model biz...
Optymistycznie liczysz a składowe do wzrostu są i za jakiś czas odpali ucieszą się bankami i resztą z WIG 20 bo tam już Górka i wrócą jak będzie info na Cln i wtedy lepiej akcje
No ja na przykład sprzedałem tę społkę w kilku transzach, za 30, 28 i potem 27,6 (wyszedłem wtedy całkowicie) bo znam marazm biotechnologii. Obecnie od 2-3 dni skupuje spółkę w granicach 23.7 - 23.9, bo jestem na 90% pewien, że te akcje do końca roku będą latały po ~~40 PLN plus. Także ciężko powiedzieć cokolwiek pewnego przy MW, ale zdecydowanie jest potencjał i będzie odbijało najpóźniej końcem kwietnia
Daj spokój. To taki sam bełkot jak Pinokia o wynikach parkinsona na początku roku czy bardzo dużym prawdopodobieństwem umowy do końca roku. Czysty bekot.