Dobrze nie Ty, ale ktoś karmi... Zna wyniki i rezygnuje? Ja biorę bo stać mnie żeby stracić, choć liczę na to że coś zarobię.I już zrobiłem jeden nieplanowany wpis. Nie wciągaj mnie, bo fajnie się z Tobą pisze, ale niezbyt mi się chce.
No to się bardzo zmęczyłeś tymi nieplanowanymi wpisami. Musisz przez kilka dni odpocząć. Sugerujesz, że to może być tzw. skarmianie leszcza? Możliwe, że jutro będzie zrzut szlamu jak to bywało tu wielokrotnie.
Niezbyt się zmęczyłem, raczej chodzi o moją nową zasadę nie ingerować, nie peszyć, nie przeszkadzać a wciągać jak dają tanio.
"Skarmianie leszcza"? Raczej trafił swój na swego. Jeden chciał w dół żeby jeszcze chwycić okazję, drugi trzymał mocno. Drugi wygrał. Przeciąganie liny trwało 3 godziny... Niezła akcja.I podkręcili obroty... w poniedziałek może być tłoczno choć myślę że jutro też może być ciekawie.Ktoś tu już chciał wzywać KNF bo myślał że to przekręt. Mi wygląda że grubi zaczynają wyrywać sobie bo rośnie zainteresowanie. Ktoś się już czegoś dowiedział...
Ja? a i owszem, pożywiłem się też. Łyknąłem batona 44k. Potem stał jeszcze jeden ale muszę przyznać zaskoczyło mnie to trochę. Dużo wrzuciłem w Allegro i Budimexa a dobrze na obu żarło (wykresy wyglądają ekscytująco) więc nie skorzystałem... Pora już chyba szykować kasę na softa.Obstawiam że jedynka zagości przed przecinkiem już niedługo a "powoli do góry" może stracić swoją aktualność - zostanie tylko "do góry". Pozdrowionka.
Dzisiaj na razie górą ci co chcą pociągnąć w dół. Czy jest to przygotowanie do zrzucenia większej ilości szlamu jeśli raport ponownie rozczaruje rynek? Gdyby tak było to kurs szybko zanurkuje do poziomu 0,25 zł. Gdyby raport okazał się dobry to najwyższy czas na wyjście kursu wyraźnie powyżej 0,3 zł. Piszesz, że wkrótce będzie cyfra 1 przed przecinkiem. Tylko to nie jest 2020r. kiedy spółki i spółeczki z New Connect rosły po kilkaset a nawet po kilka tysięcy procent. Tamta szaleńcza hossa już się nie powtórzy.
W przypadku tego papieru polemizowałbym. Czy od razu 1 nie wiem, ale 3 w 2 lata uważam że jest możliwe i uzasadnione. Ale nie wszystko co jest uzasadnione de facto się dzieje ze znanych powodów. Cierpliwi zarobią.
Raczej kiszony ciąg dalszy. Kapitalizacja jest niska jak na spółkę IT która posiada spory pakiet inv. Sam budynek jest sporo wart. Jest też 11mln w gotówce ..
Dla mnie szklanka do połowy pełna.Może dostanę jeszcze jeden rok na spokojne zbieranko?Po ostatnich sesjach nie jestem tego taki pewien, ale na to liczę. Nadzieję mąci brak w wycenie ww. czynników.
Wygląda na to że ilość do której dążę będę miał za mniej niż przy odcięciu.No i nie trzeba będzie 8 godz czatować ze zleceniem PKC nie wiadomo ile sesji...
Zajrzę za tydzień bo na Allu(K26) i Budime(K504 dopiero w pn) idzie przednia zabawa w kółka, a i kursy dają.To do piątku Panowie.
To prawda, raport zgasił nadzieję na 3 a nawet na 1. Natomiast dorzucili trochę do kupki baniek... A mogli pokazać stratę gdyby tak było ale nie było. Ostrożnie powiem, kurs wyraźnie powyżej 03 należy się jak psu buda, bo aktualny jest śmieszny i pokazuje wstydliwe zakamarki niektórych mechanizmów na NC... Ale to NC właśnie, i tu wybacza się więcej tylko czy wszystko? Kurs pokazuje jakby w spółce nie działo się nic oprócz tego że przynosi milion czy dwa zysku robiąc swoje w jakimś garażu, a tak nie jest, co wszyscy widzą czarno na białym i z czym zgadzają się też przedmówcy. Pozdrawiam do piątku.