Re: A jednak… Autor: ~NieślubnySynBuffett [83.168.79.*]
A jednak... co? No co?☺
Proszę być bardziej konkretny, pisze Pan bardzo enigmatyczną post mającą wywołać skrajne emocje (w zasadzie nie wiadomo nawet jakie) i wzbudzić tryb czuwania odbiorcy.
A zatem, z uprzejmości, proszę o konkretyzację.
Odjazd? Odjazd z czego i dlaczego? Na północ, czy na południe? I co Pana wzięło na taki post w dniu, gdy mamy spokojne bujanko, a nie mamy kompletnie żadnych nowych informacji.
Staram się analizować technicznie nie sugerować się samymi informacjami i komentarzami na forum portalu bankier. To że myślę że będzie odjazd jak nieltóre osoby zauważyły na tym forum że mówię to z kilkudniowym wyprzedzeniem a nawet do tygodnia. Nie patrzę technicznie na minutowym tylko godzinnym u dziennym, ewentualnie kwadransowym. I widzę że nie poleci to iuż w dół, a wręcz przeciwnie. O spokojnym bujaniu pisałem dwa tygodnie temu. Proszę nie dociekać jak i dlaczego tylko obserwować. Oczywiście to jest tylko moja analiza l. Pozdrawiam i życzę spokoju bo w nim jest siła.
Dnia 2025-02-11 o godz. 13:52 ~ZodiakalnyByk napisał(a): > Staram się analizować technicznie nie sugerować się samymi informacjami i komentarzami na forum portalu bankier. To że myślę że będzie odjazd jak nieltóre osoby zauważyły na tym forum że mówię to z kilkudniowym wyprzedzeniem a nawet do tygodnia. Nie patrzę technicznie na minutowym tylko godzinnym u dziennym, ewentualnie kwadransowym. I widzę że nie poleci to iuż w dół, a wręcz przeciwnie. O spokojnym bujaniu pisałem dwa tygodnie temu. Proszę nie dociekać jak i dlaczego tylko obserwować. Oczywiście to jest tylko moja analiza l. Pozdrawiam i życzę spokoju bo w nim jest siła.
Dziękuję za wyjaśnienie. Cieszy mnie Pana podejście i doceniam Pana wcześniejsze posty, które były trafne. Faktycznie, analiza powinna nadawać trajektorii wszelkim decyzjom, a informacje i opinie innych powinny jedynie spełniać rolę korekcyjną.
Proszę jednak o zrozumienie, bowiem moja wiadomość wynikała tylko i wyłącznie z troski o jakość i wydźwięk Pana komunikatu. Okoliczności wskazują, że jesteśmy w okresie, gdzie część akcjonariuszy wyjawia swoją niepewność i obawy, wobec czego w tym szczególnym okresie wszelkie nieścisłości i niedopowiedzenia trafiają na podatny grunt, budząc niepotrzebne obawy - a trolli tu naprawdę nie brakuje. Pana post, jakkolwiek po wyjaśnieniu oceniam go za pozytywny i pokrzepiający serca, tak bez tego wytłumaczenia mógłby zostać źle zrozumiany, prowadząc łatwo do zniekształcenia komunikatu, jaki Pan chciał przekazać, na odwrotny.
Pana TakaPrawda uprasza się o zachowanie standardów. Nie chcielibyśmy, by Pani Beti uzupełniła swoją opinię o Akcjonariuszach, wskazując, że Akcjonariat jest nie tylko miły, ale też niedojrzały.
:)))))) w punkt. Ps. Pozdrowienia dla Pani ~Beti i oczywiście dla całej Starej Gwardii. Staliśmy nad przepaścią ale liczy się to żeby tonąc odbić się od dna i wypłynąć ze złotym pierścionkiem w zębach....Nadchodzi dla nas GOLDEN AGE !!!
Ależ tu będzie pięknie. Odmawiam sobie przyjemności i upycham ile mogę, ale to niebawem zaowocuje.
Chyba czas na Golden Age tej spółki tak jak mówisz Jazi.
I teraz chyba jest ta chwila w której mogę Ci podziękować za to wsparcie którym tutaj mnie darzyłeś, było wiele chwil w których widziałem już czarny scenariusz i chwilę zwątpienia.
Oj. Aż się zaczerwieniłem. A tak poważnie. Doceniam i cieszę się że mogłem komuś pomóc. Nie uważam się za jakiegoś mega expert ale tu wiedziałem po analizie kto i co że będzie dobrze. Do tej pory miałem jedną ogromną wtopę ale to nie przez złe analizy tylko przez prezesa złodzieja. Ale to już zostawiam w tyle. Teraz odbije podwójnie
Szanowny Panie, z całym szacunkiem, ale najlepiej komentować wpisy kogoś, a samemu nie pisać swoich przemyśleń i analiz, które byłyby wystawione na opinie innych Akcjonariuszy. Każdy ma prawo do swojego zdania. Ja sama nie wprowadzam żadnych istotnych wpisów i bardzo szanuję Inwestorów (a jest tutaj kilku) którzy udzielają się na tym forum poświęcając swój cenny czas. Musimy cierpliwie czekać :) pozdrawiam serdecznie wszystkich Akcjonariuszy :)))