Dnia 2025-02-11 o godz. 13:52 ~ZodiakalnyByk napisał(a):
> Staram się analizować technicznie nie sugerować się samymi informacjami i komentarzami na forum portalu bankier. To że myślę że będzie odjazd jak nieltóre osoby zauważyły na tym forum że mówię to z kilkudniowym wyprzedzeniem a nawet do tygodnia. Nie patrzę technicznie na minutowym tylko godzinnym u dziennym, ewentualnie kwadransowym. I widzę że nie poleci to iuż w dół, a wręcz przeciwnie. O spokojnym bujaniu pisałem dwa tygodnie temu. Proszę nie dociekać jak i dlaczego tylko obserwować. Oczywiście to jest tylko moja analiza l. Pozdrawiam i życzę spokoju bo w nim jest siła.
Dziękuję za wyjaśnienie. Cieszy mnie Pana podejście i doceniam Pana wcześniejsze posty, które były trafne. Faktycznie, analiza powinna nadawać trajektorii wszelkim decyzjom, a informacje i opinie innych powinny jedynie spełniać rolę korekcyjną.
Proszę jednak o zrozumienie, bowiem moja wiadomość wynikała tylko i wyłącznie z troski o jakość i wydźwięk Pana komunikatu. Okoliczności wskazują, że jesteśmy w okresie, gdzie część akcjonariuszy wyjawia swoją niepewność i obawy, wobec czego w tym szczególnym okresie wszelkie nieścisłości i niedopowiedzenia trafiają na podatny grunt, budząc niepotrzebne obawy - a trolli tu naprawdę nie brakuje. Pana post, jakkolwiek po wyjaśnieniu oceniam go za pozytywny i pokrzepiający serca, tak bez tego wytłumaczenia mógłby zostać źle zrozumiany, prowadząc łatwo do zniekształcenia komunikatu, jaki Pan chciał przekazać, na odwrotny.