• Jestem tutaj nowy . Bądźcie spokojni . Zarobicie . Autor: ~Kalambur [5.173.160.*]
    Tyle w temacie . Więcej nie mogę
  • Re: Jestem tutaj nowy . Bądźcie spokojni . Zarobicie . Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Ten nie zarobi nic.
    Nie ma akcji, bałagani na forum, tacy mogą się tylko przyglądać.
    ~DonS
    IP 146.70.146.*
  • Re: Jestem tutaj nowy . Bądźcie spokojni . Zarobicie . Autor: ~DonS [146.70.146.*]
    Dnia 2025-02-11 o godz. 10:08 vincent_v napisał(a):
    > Ten nie zarobi nic.
    > > Nie ma akcji, bałagani na forum, tacy mogą się tylko przyglądać.
    > > ~DonS
    > > IP 146.70.146.*

To że ci Vincent wytykam delikatnie mówiąc bardzo głębokie nieścisłości miedzy tym co piszesz a rzeczywistością poparte twardymi
    dowodami w postaci twoich archiwalnych wpisów to bałaganienie? Przecież ja ci daję konkret i mówię tłumacz się! sprawdzam! a ty zamiast zatkać mi gębę konkretnym swoim archiwalnym wpisem potwierdzającym że jest tak jak mówiłeś to zaczynasz pisać o Helmutach, kanalizacjach, drzewach, braku szczęścia etc. i kto bałagani?
  • Re: Jestem tutaj nowy . Bądźcie spokojni . Zarobicie . Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Nic nie wytykasz tylko mąsz i manipulijesz. To ja cię punktuje, choć nie wiem po co tracę czas.
    A tak w ogóle traktuj wpisy z dystansem, to że ktoś napisał rakieta 15 PLN, albo zwala na 5 groszy to tylko forumowy folklor.A ty się podniecasz jak chłop o dorywkę:). Forum na służyć wymienię info o spce (suche fakty) i tu nie ma miejsca na manipulacje, które robiłeś ty i prawnuk
  • Re: Jestem tutaj nowy . Bądźcie spokojni . Zarobicie . Autor: ~DonS [146.70.146.*]
    Dnia 2025-02-11 o godz. 12:20 vincent_v napisał(a):
    > Nic nie wytykasz tylko mąsz i manipulijesz. To ja cię punktuje, choć nie wiem po co tracę czas.
    > > A tak w ogóle traktuj wpisy z dystansem, to że ktoś napisał rakieta 15 PLN, albo zwala na 5 groszy to tylko forumowy folklor.A ty się podniecasz jak chłop o dorywkę:). Forum na służyć wymienię info o spce (suche fakty) i tu nie ma miejsca na manipulacje, które robiłeś ty i prawnuk

Vincent ja wklejam, to co pisałeś i jak to się rozmija z tym co obiecywałeś a czas to zweryfikował. To nie jest manipulacja
    tylko fakty. Twoje punktowanie to jakieś wyzwiska, wymyślanie helmutów, drzew, kanalizacji, podwójnych imersji etc. Faktycznie punktujesz! Jak mnie pamięć nie myli to właśnie radomskijamnik cię nazwał forumowym folklorem a ty się właśnie do tego przyznałeś.
    Ani ja ani prawnuk żeśmy żadnej manipulacji tutaj nie uprawiali, tylko przytaczaliśmy suche fakty. Natomiast jak nazwać to co ty tutaj
    wypisywałeś? Jak pisałeś że masz informacje z pierwszej ręki, o tym że są faworytem w otrzymaniu dotacji, mimo że było wiadome, że nie otrzymali dotacji. W grudniu 2024 pisałeś że na przełomie roku ESPI o nowej działalności etc. Już jest prawie połowa lutego gdzie to ESPI? To nie są manipulacje? Przecież to są nawet zwykłe kłamstwa.
    Dnia 2025-02-11 o godz. 06:40 ~Kalambur napisał(a):
    > Tyle w temacie . Więcej nie mogę

No jak jesteś "nowy" to nas uspokoiłeś, dlatego pewno nie możesz, ale na pewno masz "informacje z pierwszej ręki"
    więc jesteśmy spokojni.
  • Re: Jestem tutaj nowy . Bądźcie spokojni . Zarobicie . Autor: ~Kalambur [5.173.160.*]
    Jeszcze dzisiaj będą brali z prawej. Patrz i obserwuj
  • Re: Jestem tutaj nowy . Bądźcie spokojni . Zarobicie . Autor: akcjoinm [37.109.160.*]
    3 tys zł obrót i jakiś rencista lub emeryt kupił akcje wydmuszki bez przyszłości
  • Re: Jestem tutaj nowy . Bądźcie spokojni . Zarobicie . Autor: ~Suziquatro [84.205.172.*]
    Ja już zarobiłem,strata 86 procent
  • No już zarobili -30% Autor: ~DonS [5.199.130.*]
    Dnia 2025-02-11 o godz. 06:40 ~Kalambur napisał(a):
    > Tyle w temacie . Więcej nie mogę

-30% od czasu jak vincent nie może.
[x]
OZECAPITAL -2,93% 0,46 2025-11-10 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.