Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,74 zł , zmiana od tamtej pory: -35,68%

Re: Jestem tutaj nowy . Bądźcie spokojni . Zarobicie .

Dnia 2025-02-11 o godz. 12:20 vincent_v napisał(a):
> Nic nie wytykasz tylko mąsz i manipulijesz. To ja cię punktuje, choć nie wiem po co tracę czas.
> > A tak w ogóle traktuj wpisy z dystansem, to że ktoś napisał rakieta 15 PLN, albo zwala na 5 groszy to tylko forumowy folklor.A ty się podniecasz jak chłop o dorywkę:). Forum na służyć wymienię info o spce (suche fakty) i tu nie ma miejsca na manipulacje, które robiłeś ty i prawnuk

Vincent ja wklejam, to co pisałeś i jak to się rozmija z tym co obiecywałeś a czas to zweryfikował. To nie jest manipulacja
tylko fakty. Twoje punktowanie to jakieś wyzwiska, wymyślanie helmutów, drzew, kanalizacji, podwójnych imersji etc. Faktycznie punktujesz! Jak mnie pamięć nie myli to właśnie radomskijamnik cię nazwał forumowym folklorem a ty się właśnie do tego przyznałeś.
Ani ja ani prawnuk żeśmy żadnej manipulacji tutaj nie uprawiali, tylko przytaczaliśmy suche fakty. Natomiast jak nazwać to co ty tutaj
wypisywałeś? Jak pisałeś że masz informacje z pierwszej ręki, o tym że są faworytem w otrzymaniu dotacji, mimo że było wiadome, że nie otrzymali dotacji. W grudniu 2024 pisałeś że na przełomie roku ESPI o nowej działalności etc. Już jest prawie połowa lutego gdzie to ESPI? To nie są manipulacje? Przecież to są nawet zwykłe kłamstwa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OZECAPITAL 3,48% 0,48 2025-11-06 10:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.