Zobacz mój poprzedni post, ale go trzeba rozumieć łącznie z raportem bieżącym EBI dla spółki (nr 3/2025) (wpis w EBI newconnect starą nazwę spółki), gdzie masz zmiany statutowe wykazane. Tych PKD jest teraz bardzo dużo, w KRS zaewidencjonowali zgodnie z limitem ilościowym. W szczególności zapoznaj się z dokumentem "Wyszczególnienie zarejestrowanych zmian Statutu uchwalonych przez Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie w dn. 6 grudnia 2024 r. "
Przy dzisiejszym obrocie i różnicy ceny nie licząc prowizji na tą chwilę ogółem na dzisiejszym kółku wychodzi nie całe 3 tys. . Wydaje mi się że kolaże nie mają już narazie zabawki. Zaczęło się kolejne odliczanie do następnego odjazdu. I nie ma czym się bawić.
Dwa tygodnie temu limit kupna był 1,60 trzy tygodnie temu 0,90. Dziś jest 2,40. To wszystko od was zależy jak wysoko zaczynamy kurs następnego dnia. Moje wolumeny oczywiście nie wszystkie wystawiłem najmniej na 7 zł oczywiście na bierząco pilnuje kursu i mam zamiar go modyfikować na pilnując trendu. Jak narazie nie ma sensu puszczać tak cennego papieru. Po co dawać zarobić kolażom. Jak spokojnie można obserwować i wystawiać w takim szczycie gdzie nikt nawet sobie go nie wyobraża. Papier jest dobrze rozgrywany tylko tu trzeba cierpliwych a nie chwilówkarzy.
Masz rację. Gratuluję spostrzegawczości. Sytuacja do złudzenia przypomina tą z listopada. Po długim miesięcznym swingu nastąpił pamiętny grudzień i walne które dało początek hossie. Właśnie rozpoczęliśmy nasz lutowy swing a jego końcem będzie informacja o rozpoczęciu seryjnej produkcji I wejściu na rynek. Nie wiem czy doczekamy się pośrednich informacji o np pozytywnych efektach eksperymentalnych mieszanek lub wydania atestów PZH itp dla naszych kosmetyków. Myślę że cz3ka nas boczniak ( nie wiem czy dlugi) z marnymi obrotami w oczekiwaniu na dobre wiadomości. Nie zdziwił bym się wcale gdyby np jutro po sesji wjechał raport i razem z nim katalizator negatywnych odczuć ( na złość malkontentom) o jakimś choćby małym sukcesie. Ja jak i Ty i jeszcze paru swoje akcje trzymam. Dobrałem ile mogłem na tych wszystkich zjazdach. Pewnie można było z lepszą średnią ale tak jak już pisałem do ~beti, ciężko jest kupić na samym dnie i sprzedać na najwyższym szczycie. Pozdrawiam i życzę samych trafnych decyzji inwestycyjnych.