Mnie mniej niepokoi short. Bardziej obawiam się że przyjdzie korekta samego wig20. Zobaczymy kiedy i jak głębokie? Wówczas często na lpp robił większe zbicie niż na wig20. Tak to widzę. Ale może równie dobrze odlecieć na 18k. Od miesięcy nie może 17,5k. Zatem pytanie czy znowu zrobią kółeczko czy już teraz podbiją? Ja daję 40/60 na korzyść że już nie zwalą kursu do 15k
Ktoś kupuje, ktoś sprzedaje :D Mnie dziś kusiło, żeby dobrać z 1000 Orlenu.... Ostatecznie się wstrzymałem.... Może będzie jakaś mała korekta :D... Szczerze mówiąc obstawiałem duże prawdopodobieństwo małej korekty w dniu dzisiejszym (po tym co działo się w piątek), ale nic z tego nie wyszło. Zresztą i tak jestem już ostro załadowany.... Po tej cenie Orlenu nie oddam.
A Lpp? Według mnie sytuacja dla shortów w chwili obecnej nie wygląda kolorowo :D
Tez liczyłem na korektę dziś ale jak się okazało że Tusk będzie na giełdzie to wiadomo było że nie bedzie jakiś spadków bo nie po to tam poszedł liczę na jutro ale coraz mniej w to wierzę u jankesow zielono i tak pewnie zostanie