• ABM SOLID - czas na silniejsze wzrosty? Autor: ~Pawlo [83.8.186.*]
    Moim zdaniem, spółka na tle innych mocno niedowartościowana. Jakkolwiek po wzrostowych sygnałach kilkanaście dni temu ruch na papierze trochę siadł, myślę że wkrótce znów mocniej ruszy. Zapraszam do dyskusji...
  • Re: ABM SOLID - czas na silniejsze wzrosty? Autor: ~Pawlo [83.5.93.*]
    Zdziwiły mnie trochę te spadki w ostatnich dniach. Spodziewałem się raczej ruchu w odwrotnym kierunku. Jedynym powodem tych spadków jest bardzo mały ruch na papierze. Nic się nie dzieje i wystarczy kilka transakcji, żeby kurs poszedł w dół. Podobnie zresztą można podbić kurs w górę, jak na razie jednak spółka jakby nieco zapomniana przez inwestorów. Zapraszam do dyskusji
  • Re: ABM SOLID - czas na silniejsze wzrosty? Autor: ~chet [77.254.249.*]
    FAkt,że zapomniana.Prawie nie zyskała na tej minihossie.Wskaźniki rewelacyjne na tle innych, a rok temu kosztowała ponad 20plz.Należy zachować spokój i cierpliwość- przyjdzie i na nią czas.
  • Re: ABM SOLID - czas na silniejsze wzrosty? Autor: ~chet [77.254.249.*]
    I nie przejmowałbym się chwilowyni zmianami, które mają charakter przypadkowy.ani kreśleniem lini prostych między którymi niby powinien znajdować się kurs..( A niby dlaczego liniami prostymi a nie np stożkowymi albo wykładniczymi - niech ktoś mi powie? - cała ta analiza techniczna jest nieco sztuczna...Radziłbym w przypadku tej spółki wydłużyć horyzont inwestycyjny ..Do końca roku w końcu jej niedowartościowanie powinno zostać dostrzeżonea kurs znajdzie się w okolicach 20 plz, a gdy nadejdzie koniumktura może nawet i 30 plz.CIerpliwi zostaną nagrodzeni..
  • Re: ABM SOLID - czas na silniejsze wzrosty? Autor: ~chet [77.254.46.*]
    Nawet jedno stosunkowo niewielkie zlecenie jest w stanie wpłynąć na kurs tej spói..Stosowanie tu analizy technicznej nie ma sensu..Komuś żona każe sprzedać akcje i kurs spada...
  • Re: ABM SOLID - czas na silniejsze wzrosty? Autor: ~chet [77.254.46.*]
    Nikogo już nie ma...ABM to inwestycja długoterminowa : za rol dwa cenę pwyżej 20 plz mamy jak w banku - wystarczy porównać wskaźniki konkurentów z branży..
  • Re: ABM SOLID - czas na silniejsze wzrosty? Autor: marczyslaw [64.105.191.*]
    Jedyną przeszkodą są wciąż wiszące opcje
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 15:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.