Nie bawcie sie na DT a kurs ruszy fajnie w góre.Wyszliśmy z "trójkąta"górą i przebilismy ważny opór na 9,32 zł. Teraz droga otwarta spokojnie na 20zł i wyżej. Najwazniejsze by nie wywalac akcji i zachowac spokój podczas lekkich korekt.Każda korekta na naszym rynku nam sprzyja, gdyż kurs Euro nam wzrsta,waluta rekompensuje kurs. Zachować teraz spokój i nie wywalać akcji !!!
Co do "jack",to go przepraszam jeśli go uraziłem (tak wynikało z jego postu). Przepraszam kolegę i zapewniam,że nie miałem zamiaru go urazic ani umniejszyć poziomu wiedzy.
Jesli czyta,mam nadzieje że przyjmie przeprosiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akcjonariat sie wymienił na Warimpexie,dowodem sa obroty i konsolidacja.Ładnie zebrali akcji podczas konsolidacji i nie po to kupowali od 8,50 zł mocno by wywalić akcje po 9 czy 10 zł. Zastanówcie się.Teraz kurs zalezy od nas samych i nie oddawajcie łatwo akcji po przebiciu i wyjściu z "trójkąta".
Za nim wywalisz akcje to się dobrze jeden z drugim zastanów czy warto. Będą spekulowac by wyrwac ile sie da.Poszedł z 5 zł na 8 zł,to pójdzie z 9 zł na 16zł itd.
Cena debiutu to 43 z ł,więc ma z czego rosnąc.Póki co,od debiutu non stop jest na minusie.Nie pozbywajcie sie walorku ,który wróci do ceny z debiutu.
Jestesmy dziś w ciekawym miejscu na spółce,więc nie zepsujmy tego po prosytu.
P.S. Pozdrawiam cały akcjonariat i przepraszam "jack"za uszczypliwośc!!!!
Jak nawet będzie korekta na GPW lekka to nie jest powiedziane,że WXF ma spadać.Kiedy giełda u nas rosła WXF stał ,a nawet spadał lekko. Jestem spokojny o kurs.Dzisiejsza sesja to czysta zabawa i zbieranie akcji,ale nie udało sie zebrac cwaniakom niżej jak 9,50zł (mowa o większosci dziesiejszych obrotów).Bardzo mądrze akcjonariat podszedł do tematu, nie kwapili sie do zakupów bo widac było, że groszami kurs jest zwalany i każdy miał chrapke na niżej.
Jednak nie zwalili bo na 9,20zł tez stało sporo ukrytego,ja tez tam stałem z paroma K.
Dokupuje gdy idzie w góre. "jack"ma rację tez pisząc,że trzeba poczekac az przebije ......
(napisał,że wiem oco chodzi).Wiem "jack",wiem.Pójdzie i wtedy należy się ostro ładowac.
Jestem pewny,że kurs ruszy spokojnie powoli na poziomy 20 zł i więcej. Długa konsolidacja,wybicie górą z trójkąta mówi samo za siebie. Nie po to konsolidowali pare miesięcy i nie po to kupowali ostro od 8,50zł, by wywalać po 10zł i mniej.Mogli przesiąsc się na inne spółki spekulacyjne typu - DUDA, Vistula itp a wybrali Warimpex.
Info i sami zobaczycie jaka jazda się zacznie,niedługo. Poza tym papier jest mocno wyprzedany,wskazniki mówią swoje.
Jestem spokojny o kurs. Nawet samo to,że zobaczyłem tutaj "polatach" przekonało mnie o słuszności moich przewidywań. Ponadto zawsze gdzie ja, tam on lub odwrotnie.
Pozdrawiam i zyczę byście nie dawali się kombinatorom i nie wywalali tych akcji do 25zł.
Akcjoanariat jest nowy i świeży,więc i górka powinna być odpowiednia.
Nie drygajcie juz mam mało i sam kupuje! od samego rana.Jednak badziew mimo woli daje dalej zarabiac -tylko po wyższych kursach musze brać.Ryzyko rośnie ale WXF nas przecież NIE! zawiedzie.Pozdrawiam akcjonariat i przyglądających się' inwestorów'
Ja już się nie bawię w groszowe spekulacje- szkoda czasu. KUpuję i trzymam do 2012r oku..Co będzie to będzie..ale niewykluczam ceny ponad 50 zeta za akcję wtedy..
WArimpex t spółka dla cierpliwych...W 2012 wszyscy Ci co jego teraz nie mają będą biadolić : czemu ja nie kupiłem gdy było tak tanio...i jaki to ja byłbym już bogaty..BYło poniżej 10 kilka lat temu a teraz 66 z lewej strony..