Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: NIE DAJCIE SIE I NIE WYWALAJCIE AKCJI A KURS PÓJDZIE WYSOKO

Jak nawet będzie korekta na GPW lekka to nie jest powiedziane,że WXF ma spadać.Kiedy giełda u nas rosła WXF stał ,a nawet spadał lekko. Jestem spokojny o kurs.Dzisiejsza sesja to czysta zabawa i zbieranie akcji,ale nie udało sie zebrac cwaniakom niżej jak 9,50zł (mowa o większosci dziesiejszych obrotów).Bardzo mądrze akcjonariat podszedł do tematu, nie kwapili sie do zakupów bo widac było, że groszami kurs jest zwalany i każdy miał chrapke na niżej.
Jednak nie zwalili bo na 9,20zł tez stało sporo ukrytego,ja tez tam stałem z paroma K.
Dokupuje gdy idzie w góre. "jack"ma rację tez pisząc,że trzeba poczekac az przebije ......
(napisał,że wiem oco chodzi).Wiem "jack",wiem.Pójdzie i wtedy należy się ostro ładowac.
Jestem pewny,że kurs ruszy spokojnie powoli na poziomy 20 zł i więcej. Długa konsolidacja,wybicie górą z trójkąta mówi samo za siebie. Nie po to konsolidowali pare miesięcy i nie po to kupowali ostro od 8,50zł, by wywalać po 10zł i mniej.Mogli przesiąsc się na inne spółki spekulacyjne typu - DUDA, Vistula itp a wybrali Warimpex.
Info i sami zobaczycie jaka jazda się zacznie,niedługo. Poza tym papier jest mocno wyprzedany,wskazniki mówią swoje.
Jestem spokojny o kurs. Nawet samo to,że zobaczyłem tutaj "polatach" przekonało mnie o słuszności moich przewidywań. Ponadto zawsze gdzie ja, tam on lub odwrotnie.
Pozdrawiam i zyczę byście nie dawali się kombinatorom i nie wywalali tych akcji do 25zł.
Akcjoanariat jest nowy i świeży,więc i górka powinna być odpowiednia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WARIMPEX -0,76% 2,62 2025-09-19 16:41:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.