No i co z tego?
1. Naucz się liczyć
2. Przełożone z kieszeni do kieszeni bo nie kupione na parkiecie
3. To niech kupią jeszcze (na parkiecie) prawie 25 tyś.akcji aby ff był taki jak tu na Wise Finance, czyli ok. 40 tyś.
Takiej stagnacji jak na wf nie ma nigdzie, nic dziwnego że kurs coraz niżej, jak inwestorzy się niecierpliwią. Co z tego że kupisz kilka akcji jak nie wyjdziesz z nich przez kilka miesięcy, dramat
Tu animator kładzie wszystkich. Tej setki po 76 nikt nie tyka. Akcjonariat bida z nędzą. Tu nawet dobre info nic nie da. Wzrost jak będzie to ograniczony. Wielu z haka będzie chciało zejść
Gdyż ponieważ? Sam mam spory pakiet, ale wyjść z podziwu nie mogę, że skoro taka perła i taka okazja, to dlaczego nikt tych 8k nie wyłoży i nie zgarnie za 76 zł? Już mi tu jeden z drugim tłumaczył różnicę między bodajże 85 a 75 (dzięki raz jeszcze za naukę!), ale mimo spadku dalej bez zmian. Nikt nie tyka?!?
A jakiś argument w końcu?
Niby dorośli (chyba) ludzie, a dyskusja jak w piaskownicy. Dlaczego? Ze zadając niewygodne pytania czy nawet “jadąc” po spółce niby wpłynę na kurs? Wolne żarty… człowiek wchodzi pogadać na forum, a potem (prawie) zawsze tego żałuje. Sugeruję wyluzować - jeśli jest super (a sam mam nadzieję, że jest!), to od tego, że ktoś dopyta czy nawet napisze, że super nie jest, nie stanie się walor nagle be… dobrego tygodnia wszystkim inwestorom!
PS sam spodziewałem się wystrzału w XI/XII zeszłego roku, ale dotychczasowy rytm widocznie się zmienił…
Dnia 2025-02-10 o godz. 11:18 ~Abc napisał(a): > Gdyż ponieważ? Sam mam spory pakiet, ale wyjść z podziwu nie mogę, że skoro taka perła i taka okazja, to dlaczego nikt tych 8k nie wyłoży i nie zgarnie za 76 zł? Już mi tu jeden z drugim tłumaczył różnicę między bodajże 85 a 75 (dzięki raz jeszcze za naukę!), ale mimo spadku dalej bez zmian. Nikt nie tyka?!?
No i co ceeeepie? Wystarczyło kilka GODZIN! Znasz już odpowiedź, czy ciągle jeszcze nie? Sam sobie potrafisz odpowiedzieć? Czy to nadal zbyt skomplikowane? BO TAK! - Taka jest odpowiedź na głupio postawione pytania: BO TAK! BO TAK! Po prostu: BO TAK!