ze szklanych domków sobie tu robią żarciki z malutkich, "ATH, my wam zrobimy ATH, ha ha". Tu czeka wszystkich jeszcze dużo bólu nim coś konkretnego wyciągnął... .
Nie, ja od nie dawna kupuję. Bałem się że nie zdążę ale widzę że czasu na kolejne pakiety jest dużo, to dobrze. Dopóki jest wojna na Ukrainie dopóty nic się tu nie wydarzy na plus, to oczywiste.
To że wycena tej spółki po premierze sillen Hill 2 i perspektywy samej spółki jest niewspółmiernie niska. Żaden poważny kapitał tu nie wejdzie ( to jest branża rozrywkowa a nie zbrojeniowa) dopóki w tej części świata się nie uspokoi. To jest mój strzał. Pytanie czy cronos wyjdzie po pokoju czy też nie. Dla tych co weszli niedawno jak ja to super, mam czas na zbieranie.
do tworcy watku. tego nie da sie powstrzymac, to tylko odlozenie w czasie tego co nieuchronne. poziomy kursu w przyszlosci takie ze trodno uwierzyć. ja jestem tu od 2 pln po splicie.
Kurs już dawno ruszył, a dno było na 21, teraz chwilę poodbija od 27 bo to istotny technicznie poziom i wymaga trochę walki popytu z podażą, po czym sforsuje ten poziom z impetem