Dnia 2025-02-04 o godz. 10:04 ~Niestety napisał(a): > Siła, nie ma co. Jestem ciekaw czy nie wyplynie jakies gowno, jezeli tak to jade na arbuzy do Hiszpanii
Jakie gowno ma wypłynąć? Cena jest adekwatna do tego co sie dzieje w spółce. Czas na zbieranie papieru i tyle a na jesień się zacznie na konkretnie pod premiere gry. A jak spadnie to raczej na chwilke ale nie sadzę że mozna tam coś pozbierać. Pare kilo i to wszystko co mozna zebrać niżej niż 1.2
Dnia 2025-02-04 o godz. 10:39 ~Niestety napisał(a): > Tez mi sie tak wydaje, ale jest marazm na maksa. W spolce akurat moze sie dziać duzo tylko narazie nie puszczaja pary z ust
Na gamingu gra się długoterminowo i tyle kumulacja kumulacja i jeszce raz kumulacja. Latami produkuja gry to nie banki że pokazują zyski co kwartał i kurs wali do góry albo na dół. Cierpliwość przy GR1 pokazała mi ze warto czekać choć GR2 przelicytowałem liczyłem na 8-10pln no ale cóż. Gram dalej.
Ja również przeszacowałem. Stawiałem na pas 5-6pln. Po korekcie z 4,30 miałem jeszcze nadzieję ale nie było pary, a do premiery było jeszcze sporo czasu. Po prostu za dużo już było wiadomo, a wishlista też nie robiła wrażenia. Liczę, że tym razem będzie dreszczyk emocji, jak przed GR. Tym razem obstawiam niżej, czyli 4-5pln.
Ciekawe czy ujedziemy do premiery z wzrostami czy tak jak przy GR2 3 miesiące przed już brakło mocy i do premiery obsuwa. Bo tego to tez się nie spodziewałem. Czym bliżej premiery było ciężko zejść z papieru. Na cigames tez była masakra wyjść z akcji kilka dni przed premierą. Granie na papierach na Gamingu juz nie jest taka oczywista.
Jak spojrzymy sobie na wykres to teoretycznie jest poziom jeszcze niższy niż teraz. Moim zdaniem jest możliwość zebrania akcji jeszcze w poziomach 85gr - 1 PLN takie były dołki w 2022 i 2019 roku. Moim zdaniem jeśli granica 1,2 PLN jak teraz pęknie to poniżej złotówki jest realne
W 2022r to był wybryk natury spowodowany nieumiejętnym zrzutem pkc 700tys akcji na raz i w zasadzie ten poziom trwał minuty. Dziś przed 16:00 stało od 1,20 - 1,18 35tys akcji po lewej i nikt nie chciał po tyle sprzedać, a była okazja. Moim zdaniem podaż po niżej 1,20 jest wybrana
Czas pokaże, wszystko zależy od informacji o CS, kiedy będzie informacja i jaka ona będzie w kwestii finansowania projektu, czy obligacje zamienne na akcje czy emisja na okaziciela, czy emisja zwykła. Muszę jednak przyznać że 1,2 to może być solidny dołek który ciężko będzie przebić niżej. Jednak nie jest to niemożliwe
Dnia 2025-02-05 o godz. 14:30 ~Ja napisał(a): > Czas pokaże, wszystko zależy od informacji o CS, kiedy będzie informacja i jaka ona będzie w kwestii finansowania projektu, czy obligacje zamienne na akcje czy emisja na okaziciela, czy emisja zwykła. Muszę jednak przyznać że 1,2 to może być solidny dołek który ciężko będzie przebić niżej. Jednak nie jest to niemożliwe
Myslisz że jest ktoś jeszcze skłonny oddać niżej niż 1.2?Chyba ktoś kto wpadł tu na kilka miesięcy i sie zwija bo myśłał że będzie wybicie. Wydaje mi sie że jeśli by sie tak stało to będzie to tylko epizod krótkotrwały.