Z miesiąca na miesiąc raty coraz wyższe a restauracji coraz mniej. Wczoraj zamknęli kolejną także dosyć szybko się zwijają. Tym razem Sphinx w Łodzi w Galerii Łódzkiej więc tam już nie zjecie. Tam chyba też mieli to całe Popolo ale co z nim to nie wiem podejrzewam że też zawinęli bo jadą po kolei.
Raty rosną. Sieć się kurczy. Nowych restauracji brak.
Przykro mi ale akcji powyżej 50gr już nie sprzedacie.
dość szybko się zwijają ? manipulujesz i manipulujesz ale wiadomo po to cię wynajęto. na koniec 2024 było więcej restauracji niż na koniec 2023 a ty liczysz zamknięcia bo po 22:00 już ci lokal zamknęli . Produkuj się dalej
mają kredyt , mają raty to chyba normalne a że mogą renegocjować warunki i dostosowywać do woidch potrzeb to chyba dobrze. WIdze Misiu na posterunku i pilnuje forum za odpowiednią opłatą.
Dokładnie. Misiu dziala na zlecenie i pilnuje tego forum, ubijabod razu każdy pozytywny wątek. Czasem oisze, ze zamknięto restauracje i jest to prawda ale o 10:00 znów ja otwierają. Pisze, ze jak st coraz mniej restauracji a na konwic 2024 bylo jhc więcej niz na koniec 2023 itd itd. Zwykly nagon na zlecenie. P. S. Tez dokupuje
nie no co ty tak misia nie doceniasz. Misiu nie tylko pilnuje tego forum ale misiu też steruje kursem. Misiu pisał dwa lata temu że będzie spadać i od dwóch lat spada :-)
A pisałeś, ze urośnie z 35 groszy na 1,6 pln chyba pominąłeś ten fakt. Kto chciał zarobił, kto chciał kupował /kupuje a misiu siedzi i się produkuje ha ha