OBSTAWIM ZE JANUARY Z ZIENTARĄ.TO ONI MAJĄ NAJWIĘKSZĄ WIEDZĘ NA JAKIM ETAPIE JEST SM.JEST DECYZJA ONGENO O WYCENIE SPOLKI NA POZIOMIE 300 MLN ZŁ.KTOS MOZE POMYSLEĆ 300 MLN ZL ,BARDZO DUZO.LECZ PRZY WIEDZY TYCH PANOW NA JAKIM ETAPIE JEST SM MOZE BYC BARDZO ŚMIESZNĄ I NISKĄ WYCENĄ.ONI MIELI SZANSĘ NA KUPNO KAWAŁKA TORTU ONGENO,POZOSTALI NIE.MAMY ZA TO SZANSĘ NA POSREDNIE KUPNO CZESCI TEGO TORTU CZYLI PRZEZ JRH.TYLKO TRZEBA PAMIETAC JESZCZE O TYCH CO MAJA DOSTEP DO TAKICH WIADOMOSCI,TYLKO ONI JUZ NIE MOGA KUPIĆ UDZIAŁÓW W ONGENO WIEC GDY RYNEK NIE MA JESZCZE WIEDZY USIŁUJA ZBIERAC AKCJE JRH.JEDNAK GDY KURS AKCJI JRH ZACZNIE ISC W GORE WIEKSZOSC DROBNYCH KTORZY MAJA AKCJE WSTRZYMAJA SIE Z SPRZEDAZA ALE GDY KURS BEDZIE FALOWAL,MOZNA WTEDY ZBIERAC Z STOPKOW I OD TYCH CO BEDA CHCIELI SIE POZBYC BO SPADA.TAKIM SPOSOBEM TRWA ODBIERANIE AKCJI OD DRO NYCH.DOBRYM PRZYK,ADEM NIECH BEDZIE TEN GDZIE KURS JRH POSZEDL W KI,KA SESJI O 60% A PODAZY BYLO JAK NA LEKARSTWO
Dnia 2025-02-03 o godz. 14:25 ~Oze napisał(a): > OBSTAWIM ZE JANUARY Z ZIENTARĄ.TO ONI MAJĄ NAJWIĘKSZĄ WIEDZĘ NA JAKIM ETAPIE JEST SM.JEST DECYZJA ONGENO O WYCENIE SPOLKI NA POZIOMIE 300 MLN ZŁ.KTOS MOZE POMYSLEĆ 300 MLN ZL ,BARDZO DUZO.LECZ PRZY WIEDZY TYCH PANOW NA JAKIM ETAPIE JEST SM MOZE BYC BARDZO ŚMIESZNĄ I NISKĄ WYCENĄ.ONI MIELI SZANSĘ NA KUPNO KAWAŁKA TORTU ONGENO,POZOSTALI NIE.MAMY ZA TO SZANSĘ NA POSREDNIE KUPNO CZESCI TEGO TORTU CZYLI PRZEZ JRH.TYLKO TRZEBA PAMIETAC JESZCZE O TYCH CO MAJA DOSTEP DO TAKICH WIADOMOSCI,TYLKO ONI JUZ NIE MOGA KUPIĆ UDZIAŁÓW W ONGENO WIEC GDY RYNEK NIE MA JESZCZE WIEDZY USIŁUJA ZBIERAC AKCJE JRH.JEDNAK GDY KURS AKCJI JRH ZACZNIE ISC W GORE WIEKSZOSC DROBNYCH KTORZY MAJA AKCJE WSTRZYMAJA SIE Z SPRZEDAZA ALE GDY KURS BEDZIE FALOWAL,MOZNA WTEDY ZBIERAC Z STOPKOW I OD TYCH CO BEDA CHCIELI SIE POZBYC BO SPADA.TAKIM SPOSOBEM TRWA ODBIERANIE AKCJI OD DRO NYCH.DOBRYM PRZYK,ADEM NIECH BEDZIE TEN GDZIE KURS JRH POSZEDL W KI,KA SESJI O 60% A PODAZY BYLO JAK NA LEKARSTWO
JAK PRZYJDZIE POTWIERDZENIE O WDRAZANIU TERAPII DLUGO NIKT NIE KUPI JRH,A DO AKCJI ONGENO NIE MA DOSTEPU.WARTO POMYŚLEĆ TERAZ,TO MOZE BYC JAK WYGRANY LOS NA LOTERII Z DUZA SUMĄ
Buahahahahahaha.. ja przepraszam panie oze ale już ze śmiechu nie mogę wyrobić … te pana cudaki to już naprawdę buahahaha.. zrób pan ruch na 10 później 20 i chętni się znajdą.. a kota w worku nikt nie kopuje … tak pan piszesz jakby już jutro miało jakieś info nadejść .. mówisz pan że lepiej przed nocą kupić ??? Hahahaha.. a jutro z rana .. na otwarciu 6 zł buahahahaha
Dnia 2025-02-03 o godz. 16:59 ~Piotr napisał(a): > Buahahahahahaha.. ja przepraszam panie oze ale już ze śmiechu nie mogę wyrobić … te pana cudaki to już naprawdę buahahaha.. zrób pan ruch na 10 później 20 i chętni się znajdą.. a kota w worku nikt nie kopuje … tak pan piszesz jakby już jutro miało jakieś info nadejść .. mówisz pan że lepiej przed nocą kupić ??? Hahahaha.. a jutro z rana .. na otwarciu 6 zł buahahahaha
5 lat pan to piszesz już .. co się pan martwisz pójdzie info będą kupować .. hahaha.. haha w szoku jesteście coo ??? Tak was tu załatwili .. a jak na Ameryce będzie to samo to co ??? A no właśnie to co dajesz to do Ciebie wraca pamiętaj ..
I wogole to chciałem napisać że jestem pod ogromnym wrażeniem społeczności inwestorskiej .. ale tak naprawdę .. jestem zaskoczony że potrafią tak zbojkotować spółkę .. i nikt ale to nikt nie tyka tych akcji .. i piszę to na poważnie .. przecierz te plany jednak mogą dać do myślenia być może coś tu będzie i to naprawdę na skalę światową .. i nikt się nie chce połasić ?? Coś tu podejrzane .. że przeciętny Kowalski który przeanalizuje temat nawet złotówki tu nie chce wyłożyć ??? Naprawdę jestem pod wrażeniem bojkotu ..
Dnia 2025-02-03 o godz. 19:03 ~Tomek napisał(a): > I wogole to chciałem napisać że jestem pod ogromnym wrażeniem społeczności inwestorskiej .. ale tak naprawdę .. jestem zaskoczony że potrafią tak zbojkotować spółkę .. i nikt ale to nikt nie tyka tych akcji .. i piszę to na poważnie .. przecierz te plany jednak mogą dać do myślenia być może coś tu będzie i to naprawdę na skalę światową .. i nikt się nie chce połasić ?? Coś tu podejrzane .. że przeciętny Kowalski który przeanalizuje temat nawet złotówki tu nie chce wyłożyć ??? Naprawdę jestem pod wrażeniem bojkotu ..
BĘDDnia 2025-02-03 o godz. 19:03 ~Tomek napisał(a): > I wogole to chciałem napisać że jestem pod ogromnym wrażeniem społeczności inwestorskiej .. ale tak naprawdę .. jestem zaskoczony że potrafią tak zbojkotować spółkę .. i nikt ale to nikt nie tyka tych akcji .. i piszę to na poważnie .. przecierz te plany jednak mogą dać do myślenia być może coś tu będzie i to naprawdę na skalę światową .. i nikt się nie chce połasić ?? Coś tu podejrzane .. że przeciętny Kowalski który przeanalizuje temat nawet złotówki tu nie chce wyłożyć ??? Naprawdę jestem pod wrażeniem bojkotu ..
WIDZĘ ZE ZROZUMIALES JESZCZE JAK DZIALA GIELDA A RACZEJ CI CO NA NIEJ INWETUJA.DAM CI PIERWSZY PRZYKLAD,GDY ZAINTERESOWALEM SIE 6-7 LAT TEMU SPOLKA PRZY CENIE PONIZEJ 50 GROSZY I PISALEM ZE BEDZIE 5-10-15ZL NIKT NIE WIERZYL I NIKT NIE CHCIAŁ KUPOWAC A SPOLKA BYŁA WTEDY W POWIJAKCH.BYLO NAWET 29 ZL.DZISIAJ SYTUACJA SPOLKI JEST O NIEBO LEPSZA Z WIELKIMI PERSPEKTYWAMI NA GRUBE MILIARDY.PRZYJDZIE CZAS ZE BEDA BRALI PO 70-100 ZL I BĘDĄ PISALI ZE TANIO.INWESTORZY NIE MYSLA PRZED TYLKO MUSZA COS ZOBACZYC ALE WTEDY ZARABIAJA JUZ TYLKO CI CO ICH WYPRZEDZILI W DZIALANIU.DLATEGO 80% DROBNYCH PONOSI KLESKI NA GIEŁDZIE.ZOBACZ JAKIE PINIADZE ZAROBILA SPÓLKA NA SAMYM COLUMBUSIE, JANUARY MA GLOWE DO INTERESU ZAINWESTOWAL1 MLN ZL BY WYJAC 140 MLN.ZOBACZ CO BYLO W PORTFELU JRH 5-6 LAT TEMU A CO JEST DZISIAJ.I JESZCZE JEDNO NIE WIEM ALE SIE DOMYSLAM PO CO TU TRACICIE CODZIENNIE SWOJ CENNY CZAS NIE MAJAC AKCJI SPOLKI,JEST PRZECIEZ TYLE INNYCH SPOLEK NA GPW.JESZCZE JEDNO JEZELI TERAPIA SM ZOSTANIE WDROZONA TO NIC I NIKT NIE ZATRZYMA KURSU NA ATAK W HIMALAJE
TRZYMANIE KURSU TYLKO DO CZASU POZNIEJ SZYBKI KOSMOS.TOMEK JAK MYSLSZ JAKA BEDZIE REAKCJA NA KURS JRH GDY PRZYJDZIE PIERWSZE INFO O POMYSLNYM ZAKONCZENIU BADAN PRZEZ ONGENO NA SM.SAME TAKIE INFO ZWIEKSZA WARTOSC TAKIEJ SPOLKI MEDYCZNEJ I LECZENIEM GLOBALNYM 10-20 RAZY A Z 300 MLN ZROBIA SIE ZARAZ MILIRDY ZL.WDROZENIE I LECZE IE TO NASTEPNE WZROSTY A NA DESER AMERYKANSKI PARKIET DLA TAKIEGO RODZYNKA Z POLSKI
Co ty bredzisz z tym trzymaniem .. weź ty się ogarnij ty myślisz że tu tempami jakieś są ??! Zerowe obroty nikt nie kupuje to co tu chcesz trzymać ?? Chyba trzymanie żeby nie spadło niżej .. se wymyślił trzymanie .. wszystko leży a ten twardo kurs trzyma bo tak się wszyscy zabijają o akcje że trzeba trzymać haha
Dnia 2025-02-04 o godz. 09:52 ~Tomek napisał(a): > Co ty bredzisz z tym trzymaniem .. weź ty się ogarnij ty myślisz że tu tempami jakieś są ??! Zerowe obroty nikt nie kupuje to co tu chcesz trzymać ?? Chyba trzymanie żeby nie spadło niżej .. se wymyślił trzymanie .. wszystko leży a ten twardo kurs trzyma bo tak się wszyscy zabijają o akcje że trzeba trzymać haha
TOMEK WIDZĘ ZE JESTES MŁODY I BRAK CI DOŚWIADCZENIA Z TAK ZWANYM OGRANIEM GIELDOWYM.WKROTCE SIE PRZEKONASZ CZY MIALEM RACJE Z JRH
Dnia 2025-02-04 o godz. 15:51 ~Tomek napisał(a): > Skupu jak widać już nie ma .. coś poszło nie tak .. widzą że jest niewypał i przestali skupować .. my sie dowiemy na końcu ..
A WIESZ CHOCIAZ JAKI JEST REGULAMIN SKUPU WŁASNEGO?
Dnia 2025-02-03 o godz. 14:25 ~Oze napisał(a): > OBSTAWIM ZE JANUARY Z ZIENTARĄ.TO ONI MAJĄ NAJWIĘKSZĄ WIEDZĘ NA JAKIM ETAPIE JEST SM.JEST DECYZJA ONGENO O WYCENIE SPOLKI NA POZIOMIE 300 MLN ZŁ.KTOS MOZE POMYSLEĆ 300 MLN ZL ,BARDZO DUZO.LECZ PRZY WIEDZY TYCH PANOW NA JAKIM ETAPIE JEST SM MOZE BYC BARDZO ŚMIESZNĄ I NISKĄ WYCENĄ.ONI MIELI SZANSĘ NA KUPNO KAWAŁKA TORTU ONGENO,POZOSTALI NIE.MAMY ZA TO SZANSĘ NA POSREDNIE KUPNO CZESCI TEGO TORTU CZYLI PRZEZ JRH.TYLKO TRZEBA PAMIETAC JESZCZE O TYCH CO MAJA DOSTEP DO TAKICH WIADOMOSCI,TYLKO ONI JUZ NIE MOGA KUPIĆ UDZIAŁÓW W ONGENO WIEC GDY RYNEK NIE MA JESZCZE WIEDZY USIŁUJA ZBIERAC AKCJE JRH.JEDNAK GDY KURS AKCJI JRH ZACZNIE ISC W GORE WIEKSZOSC DROBNYCH KTORZY MAJA AKCJE WSTRZYMAJA SIE Z SPRZEDAZA ALE GDY KURS BEDZIE FALOWAL,MOZNA WTEDY ZBIERAC Z STOPKOW I OD TYCH CO BEDA CHCIELI SIE POZBYC BO SPADA.TAKIM SPOSOBEM TRWA ODBIERANIE AKCJI OD DRO NYCH.DOBRYM PRZYK,ADEM NIECH BEDZIE TEN GDZIE KURS JRH POSZEDL W KI,KA SESJI O 60% A PODAZY BYLO JAK NA LEKARSTWO
ZACZYNAJA SIE ROZGRYWKI PRZED WIELKIM FINALEM NA JRH I TAK JAK POWIEDZIAL ZIENTARA ZACZYNA SIE WIELKA ERA JRH
Mądrze mówisz nie namawiasz tylko merytorycznie opowiadasz co wychodzi po połączeniu kropek. Cierpliwi i mądrzy zarobią dużą kaskę, a reszta jak zawsze będzie tylko narzekać. Powodzenia
Dnia 2025-02-05 o godz. 09:10 ~Lewar napisał(a): > Mądrze mówisz nie namawiasz tylko merytorycznie opowiadasz co wychodzi po połączeniu kropek. Cierpliwi i mądrzy zarobią dużą kaskę, a reszta jak zawsze będzie tylko narzekać. Powodzenia
NERWOWE RUCHY NA JRH,ZOBACZ JAK USTAWIAJA PODAZ GDY ZACZYNA SIE ZBIERANIE.TA NERWOWOSC BEDZIE SIE TERAZ BARDZIEJ NASILAC PRZEG SUPER INFAMI Z SPOLKI.CIERPLIWI ZAROBIA WIELMIE PIENIADZE DO TYCH ZAINWESTOWANYCH W AKCJE JRH
Kurde posłuchałem oze i kupiłem trochę akcji po 7.6 myślałem że będzie rosło bo oze tak mówił i spadło do 7.2 .. i straciłem dziś pieniądze przez tego oszusta … już nigdy więcej tu niccsie kupię … uważajcie bo tu tylko oszukują i zabierają pieniądze
Proponuję zacząć od początku czyli Panie Tomku. Zaczyna pan od żłobka potem przedszkole., podstawówka i ewentualnie jakieś liceum jeśli zda pan egzamin wstępny oczywiście powodzenia