• BANANOWA spółka Autor: ~prawda [178.215.207.*]
    Co to za bananowa spolka ja sie pytam ? po negatywej informacji o sprzedazy spolki po cenie okolo 20% nizszej niz rynkowa rosnie w gore o 10 % ?! Xd co za smieciuszek sterowany przez troli
  • Re: BANANOWA spółka Autor: ~acp [89.151.40.*]
    giełda jest nieomylna, skoro tak rośnie to widocznie jest jakiś powód

akcje rosły od 22 stycznia, podobni tobie twierdzili że te wzrosty to manipulacja, że nie ma żadnego uzasadnienia itp. po kilku dniach rynek poznał uzasadnienie tamtych wzrostów

w przypadku wczorajszych ruchów, może być podobnie - za kilka dni, może tygodni, może miesięcy - rynek pozna uzasadnienie
  • Re: BANANOWA spółka Autor: aleks__ [185.141.137.*]
    Tu może być jeszcze bardzo ciekawe
  • Re: BANANOWA spółka Autor: ~poliniak [89.187.233.*]
    Widać, że przemawia przez ciebie niewypowiedziany żal że sprzedałeś po niższej cenie. Narzekasz na trolli srolli zamiast przyznać że pszedałeś za szypko i za dużo. Spółka bardzo dobra, wielkie zyski, spora dywidenda, branża bardzo rozwojowa, do tego przyszła jasna informacja że poważny gracz skupuje i idzie do góry.
  • Re: BANANOWA spółka Autor: ~prawda [178.215.207.*]
    Nie sprzedalem bo nigdy nie mialem, obserwowalem bo czekalem na dobry moen na shorty, i zaladowalem ze srednia 116.5. A oczywiscie gram bo u wazam jak w temacie, a zalu poki co nie mam bo jestem na 0
  • Re: BANANOWA spółka Autor: ~Trader [31.0.27.*]
    Trzymać, urośnie do 200 PLN za sztukę
  • Re: BANANOWA spółka Autor: ~LOL [94.172.28.*]
    200 zł?:D buaahhahahahahahah to musiałaby być droższa niż np. TSMC czy Microsoft... mając oczywiści mniejsze szanse na rozwój :D:D skąd Wy się ludzie bierzecie...
  • Re: BANANOWA spółka Autor: ~acp [37.30.50.*]
    ???

miałaby wtedy wycenę 16,5 mld zł, przy obecnych wynikach dawałoby to C/Z na poziomie niecałych 13 - czyli ani super drogo, ani super tanio

niech utrzyma obecną wycenę do końca roku, to dla mnie będzie ok
  • Re: BANANOWA spółka Autor: ~Oko [5.173.176.*]
    Aktualny wskaźnik C/Z to niemal 20 to jak Ty liczysz 13 przy 200 zł? Jakaś wyższa matematyka?
  • Re: BANANOWA spółka Autor: ~Luk [46.112.100.*]
    Kanada się rozpycha. Hmm. Dla niż to mały pakiet.
  • Re: BANANOWA spółka Autor: ~abc [194.36.19.*]
    Dnia 2025-02-03 o godz. 23:00 ~Luk napisał(a):
    > Kanada się rozpycha. Hmm. Dla niż to mały pakiet.

Uważam Pana GÓRALA jako wzór prezesa. Byłem nieco zdziwiona zakupem akcji przez cwaniaka Solorza.To dobrze, że prezes się go pozbył. To jest inna klasa inna liga.
  • Re: BANANOWA spółka Autor: ~Gandalf [31.0.73.*]
    A nad wszystkim czuwa Jacek Duch
[x]
ASSECOPOL -2,67% 218,80 2025-10-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.