• Wykres się łamie ku dołowi Autor: ~Hos [31.0.52.*]
    dwójka z przodu nie unikniona.
  • Re: Wykres się łamie ku dołowi Autor: ~Verso [31.183.143.*]
    Pisałem, że Grawitacja swoje zrobi. Nie ma czynników cenotworczych. Wszystko w cenie już. ECAPITAL musi coś wymyślić żeby leszczy przyciągnąć na zakup.
  • Re: Wykres się łamie ku dołowi Autor: ~Hos [31.0.52.*]
    Leszcze nic nie zwojują bo gra już rozszyfrowana i nikt nie chce wisieć na haku. Kiedyś pisałem że gdyby była emisja z prawem poboru było by z kim grać a tak nikt nie będzie walczył z ECapital bo jest bez szans. Kupując akcje teraz z rynku nie wygrasz z tymi co mają emisję po 1,05 zawsze cię zasypią i cały w tym problem. To że jeszcze ich nie sprzedają to nie oznacza że nie będą bo kiedyś muszą.
  • Re: Wykres się łamie ku dołowi Autor: ~Fg [151.124.109.*]
    Muszą albo i nie muszą. Zależy od sposobu komercjalizacji nanox, jaki przyjmie nng. Jeśli będzie to np forma corocznej opłaty licencyjnej ze strony dużego podmiotu który będzie miał prawa do dystrybucji technologii, które to wpływy byłyby dystrybuowane w postaci dywidendy, to po co mieliby wychodzić? Wyobraź sobie że mrozisz np milion zł kapitału w akcje, żeby w zamian rokrocznie otrzymywać 100% kapitału w formie dywidendy, co w ich wypadku nie jest nierealne biorąc pod uwagę średnią cenę zakupionych przez nich akcji. Oczywiście przy takim scenariuszu cena akcji byłaby liczona w dziesiątkach zł. No, ale żeby tak było, to wszystko nano musi się tu udać, dopracowanie, przebadanie, finalny produkt i inwestor.
  • Re: Wykres się łamie ku dołowi Autor: ~Hos [31.0.52.*]
    Nie przeczę że się nie uda, ale według mnie to jeszcze trochę potrwa a rynek jest niecierpliwy i turbolencje będą jeszcze nie raz. Fakt wygrają ci co mają czas i kasę pod warunkiem że wszystko się uda zgodnie z planem.
[x]
NANOGROUP 0,38% 2,63 2025-12-17 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.