DOMYSLAJA JAKIE TO MAJA AKCJE JEZELI ZACZNA WDRAZAC SM NA ONGENO.TAKIE SPOLKI MOMENT SA MILIARDOWE A JAK WEJDA PRZEZ GIELDE USA WTEDY BEDZIE KOSMOS CENOWY.NA POLSKIEJ GIELDZIE BYLYBY W SAMEJ CZOŁÓWCE WIG20 Z TAKA WYCENA,A JEST PRZECIEZ KILKADZIESIAT INNY H SPOLEK COREK.ZOBACZCIE NA BERG HOLDING NAWET JEMU NIE POZWOLA UPASĆ
Dnia 2025-01-31 o godz. 09:52 ~Tomek napisał(a): > No nie był bym taki pewien tej terapi … zobaczcie tam jak wywalają od rana w tysiącach to co zebrali to wysypują ..
O CZYM TY PISZESZ,JAKIE TYSIACE I JAKIE WYWALANIE.CHLOPIE DAJ SOBIE SPOKOJ Z GIELDA
Dnia 2025-01-31 o godz. 09:52 ~Tomek napisał(a): > No nie był bym taki pewien tej terapi … zobaczcie tam jak wywalają od rana w tysiącach to co zebrali to wysypują ..
Nie kłam znowu krętaczu .. ongeno nie ma w planach wejść na rynek amerykański .. a to sobie poczytaj .. także będzie marnieć na GPW .. i za dużo nie zarobi .. NA RYNEK AMERYKAŃSKI MA WEJŚĆ JRH ORAZ SMARTLINK . Jest jasno napisane … także chciałeś kręcić znowu krętaczu ..
Dnia 2025-02-02 o godz. 14:08 ~Tomek napisał(a): > Nie kłam znowu krętaczu .. ongeno nie ma w planach wejść na rynek amerykański .. a to sobie poczytaj .. także będzie marnieć na GPW .. i za dużo nie zarobi .. NA RYNEK AMERYKAŃSKI MA WEJŚĆ JRH ORAZ SMARTLINK . Jest jasno napisane … także chciałeś kręcić znowu krętaczu ..
JESTEM W DUZYM SZOKU,NIE BYLO MNIE TU 2 DNI A TYLE NOWYCH INFORMACJI Z SPÓŁKI JRH I JEGO COREK
Dnia 2025-02-02 o godz. 14:08 ~Tomek napisał(a): > Nie kłam znowu krętaczu .. ongeno nie ma w planach wejść na rynek amerykański .. a to sobie poczytaj .. także będzie marnieć na GPW .. i za dużo nie zarobi .. NA RYNEK AMERYKAŃSKI MA WEJŚĆ JRH ORAZ SMARTLINK . Jest jasno napisane … także chciałeś kręcić znowu krętaczu ..
TOMEK PRZECZYTAJ KILKA RAZY TO CO NAPISALES ,MOZE WTEDY ZROZUMIESZ ZE GIELDA NIE JEST DLA CIEBIE
Wiem co myślisz że jrh ma ongeno .. ale tylko 30 proc .. jeśli ongeno by weszło samo .. na Amerykę to wtedy kurs by mocno ruszył .. a tak to masz to co masz takie infa a tu minus 5proc kierunek 6 zł ..
Dnia 2025-02-03 o godz. 10:17 ~Tomek napisał(a): > Wiem co myślisz że jrh ma ongeno .. ale tylko 30 proc .. jeśli ongeno by weszło samo .. na Amerykę to wtedy kurs by mocno ruszył .. a tak to masz to co masz takie infa a tu minus 5proc kierunek 6 zł ..
JA PISAŁEM O WEJSCIU NA USA GIELDE A NIE NA RYNEK USA.WIEC MYLISZ POJECIA Z JRH .ZOBACZYSZ CO SIE BEDZIE DZIALO JUZ W TYM ROKU NA KURSIE JRH.PAMIETAJ ZE TAKIE DZIELO Z ONGENO Z SM W POLSCE MOZE TRAFIC SIE RAZ NA KILADZIESIAT LAT I NAPEWNO JANUARY Z ZIENTARA CHCIELI TO WYKORZYSTAC NA MAXA.TO SWIATOWE I GLOBALE DZIELO,W POLSCE BY NIE DALO TAKIEGO EFEKTU ,SŁAWYCZY ZYSKOW JAK W USA.PRZESLEDZ INOWACYJ E SPOLKI MEDYCZNE NA AMERYKANSKIEJ GIEŁDZIE A ZOBACZYSZ ILE SA WYCENIANE.WSZYSTMO W GRUBYCH MILIARDACH A JRH MA 30% .TO MOGA BYC OGROMNE MILIARDY DLA JRH.CZEKAMY NA PIERWSZE INFO Z ONGENO
Ja to jestem obiektywny i nie mam uprzedzeń do nikogo poprostu stwierdzam fakty .. ale teraz trochę racji masz .. może tak być .. tylko mówię że jakby ongeno weszło na giełdę byłoby więcej ..
Dnia 2025-01-30 o godz. 19:28 ~Oze napisał(a): > DOMYSLAJA JAKIE TO MAJA AKCJE JEZELI ZACZNA WDRAZAC SM NA ONGENO.TAKIE SPOLKI MOMENT SA MILIARDOWE A JAK WEJDA PRZEZ GIELDE USA WTEDY BEDZIE KOSMOS CENOWY.NA POLSKIEJ GIELDZIE BYLYBY W SAMEJ CZOŁÓWCE WIG20 Z TAKA WYCENA,A JEST PRZECIEZ KILKADZIESIAT INNY H SPOLEK COREK.ZOBACZCIE NA BERG HOLDING NAWET JEMU NIE POZWOLA UPASĆ
Oze, znowu??? Już wszystkim się znudziło. Może zmień leki i daj merytorycznie rozmawiać o spółce. Takie podpuszczanie działało parę lat temu a nie dzisiaj, po Twoich kosmosach, jutro info, pojutrze wielkie JRH, itd
A jak nie wiesz, to po lewej na klawiaturze jest taki guzik: CAPS LOCK Jak go naciśniesz to będziesz mógł pisać tak jak wszyscy - normalnie. I może poćwicz jeszcze przed odpowiedzią polskie znaki - będziesz bardziej zrozumiały. Dziękuję!