dziś prawdopodobnie zrealizuje się cena 11,11 jako cena docelowa z grudnia 2008 na ten rok.
cenę tą dałem wam przy cenie 1,30 na poczatku grudnia z ceną na grudzień 2008 3,23 i 11,11 na ten rok.
gratulacje dla tych co trzymali do dziś papier
pozdr wytrwałych
bankier72
hehe widzę że nawet stary i zagubiony guru z forum IEA się odnalazł na wzrostach :-)
czytałem kiedyś twoje posty. Papier mam ze średnią chyba 2,44
pozdrawiam
Krosno nie ja ogłosiłem upadłość... ale i tak w ostatnim czasie można było na nim zarobić w 1,5 mies 400%.
Rekomendacje Gant, JWC, Dudy , Hawe, IDM, Graala, Groclina , Techmexa, Ropczyc i wielu innych spółek dały stopy wzrotu po kilkaset procent.
z NC Vision zakiszony od 5 gr też dał setkę.
Liberty wczoraj rekomendowałem też da setkę zapewne w tym roku+ Skotek ten pewnie z 200%.
IEA kto kupił po 88 gr tego dnia byl cwaniak co chcial mi na drugi dzień oddać po 60 gr dał 1000%.
Dlatego pomijam jednostkowe przypadki analiz które nie zadziałały, kto 05.02 na wątku bethovena Krosna uwierzył w analizę EUR/PLN przy 4,7 , że jedziemy na 4,00 zł to ma na forexie 1700% zysku na naszym złotym.
Nie zamierzam tłumaczyć tych rzeczy.
To moje oświadczenie co do Krosna.
Świat byłby pusty gdyby na nim nie było zgryźliwych tetryków jak mój poprzednik.
pozdr inwestorów z IEA raz jeszcze, którzy dziś świętują cenę docelową.
ps. bez polemiki i bez odbioru
witaj Bankierku!
Myślisz, że wstrzelisz się co do grosza jak z ceną bodajże 4,29 w styczniu?
To był strzał!. Sam pisałeś żeby nie sugerować się wykresem w Wawie, a we Viennie zniesienie wypada w innym miejscu. Pozdro.
Witaj Bankier!
IMMO to moja najlepsza inwestycja i nie ukrywam, że dużo mi w tym pomogłeś
A co sądzisz o OPG - sytuacja podobna do immo w okresie października, czy tu też powtórzymy casus immo?
pozdrawiam
Ja też dzięki Januszowi wyszedłem z niezłych kłopotów finansowych w jakich byłem w grudniu. Odppwiadał na maile i to on doradził mi wpakować kasę w Immo. Jestem mu wdzięczny i tyle.
Witam,
Niestety nie czytałem Twoich wątków co do Imoo.. a szkoda, zyski zrealizowałem na poziomie 3.60.
Jakie masz obecne prognozy co do Imoo.. po tak długim okresie konsolidacji, z mojej analizy AT następny opór to poziom + - 16 zł z malymi odchyleniami a następny 22 zł. ,
Pytanie tylko w jakim okresie.
Dzisiaj zakupiłem dość spory pakiet.
Bo Bankier jest taki jak chorągiewka na wietrze.
Gdzie byłeś jak Cię nie było?
Ja też teraz powiem że w 2011 będzie immo stało po 50 zł i co - to jest rekomendacja? Jak będzie to ok a jak nie to nie. To giełda chłopie.
Najbardziej wpienia mnie jak pokazuje się jak jak jakaś spółeczka ma UP a jak Krosno z dnia na dzień straciło 75% to był cicho jak mysz pod miotłą.
Ostrzegam !
przestań, każdemu zdarza się przestrzelić. Trzeba było tak jak bankierek uciec z tonącego statku na -20%, a nie siedzieć do -75% i gapić się w monitor.
Moder, czemu mi kasujessz posty, w których piszę to co myślę o bankierze72?
WSiesz dobrze, że takiego ubieracza tu dawno nie było i na Immo chce sobie reputację poprawić. Kozak jest, to niech Vision a 50gr ciągnie, albo Krosno na 1,80/
Skandfalem jest to, że puszczacie jego posty.
IMMOEASTEM ON NIGDY NIE TRZĄSL I TRZĄSL NIE BĘDZIE.