• Kilka informacji od nowego prezesa Autor: ~rrr [178.37.196.*]
    Wysłałem kilka zapytań w związku ze zmianami w zarządzie spółki. W ciągu kilku dni otrzymałem odpowiedź od nowego Prezesa, także komunikacyjnie jak najbardziej zaskoczenie na plus. Poniżej odpowiedzi na pytania dla zainteresowanych.

1. Z tego co wiem, Pan Bartosz był też zaangażowany dość intensywnie w proces tworzenia gier, także czy w związku z jego odejściem ktoś "wskoczył" na jego miejsce? Jaki wg Państwa będzie to miało wpływ na aktualnie tworzone gry?
    Oczywiście Bartek był zaangażowany w proces produkcyjny, osób z taką odpowiedzialnością nie zastępuje się 1:1 ale oczywiście z Justyną przejęliśmy zadania związane z powadzeniem projektu. Zajmował się również aspektami graficznymi i tę lukę również będziemy wypełniali na bieżąco w ramach potrzeb. Pracujemy w gamedev od wielu lat i w razie pilnych potrzeb wesprzemy zadaniowo sprawnie projekt sprawdzonymi specjalistami.

2. Czy wydawca Truck'a został poinformowany o zmianach w zarządzie i czy w związku z tym nastąpiły jakieś utrudnienia w kontakcie/wypłatach/terminach ustalonych z wydawcą?
    Tak, wydawca został przygotowany na zmiany oraz przeszliśmy do bieżącego kontaktu zdaje się w dniu samej zmiany także myślę, że aspekt konieczności wywiązania się wobec wydawcy z zadań studia traktujemy najpoważniej. Nie mamy opóźnień w wypłatach bo takowe jeszcze nie następowały ale z kontaktem nie ma najmniejszego problemu.

3. Czy premiera Truck'a jest zagrożona w związku z zaistniałą sytuacją?
    Nic nam nie wiadomo o zagrożeniach dla premiery. Nie jest jeszcze ustalona konkretna data.

4. Do tej pory co miesiąc ukazywały się regularnie Dev diary Truck'a, jednak w styczniu takowy jeszcze się nie pojawił. Czy ta forma promocji będzie dalej kontynuowana?
    Oczywiście, forma będzie kontynuowana. Kolejny pojawił się dziś.

5. Czy w związku ze zmianą Prezesa, jakaś częśćzespołu również postanowiłą odejść?
    Po zmianie zarządu nikt nie zrezygnował. Z każdą osobą z osobna rozmawialiśmy by nawzajem siebie poznać. Umowy z całym zespołem są kontynuowane i w mojej ocenie zespół wydaje się być optymistycznie nastawiony do zmian a na pewno zaangażowany w projekt.

• Re: Kilka informacji od nowego prezesa Autor: ~zyga [37.248.217.*]
    Mogli dac aktualności ale i to dobre, dzieki za wlejenie bo potrzebujemy dobrych informacji, ostatnio nie ma tu ruchu. Szkoda starrgo prezesa bo byl z nim dobry kontakt ale może i tu będzie podobnie. To teraz czekamy na trucka, traina i kase z rally.
  • Re: Kilka informacji od nowego prezesa Autor: grzegwaw [77.65.98.*]
    dobra informacje ze jest plynne przejscie bo to zawsze długo trwa w innych spolkach, czekamy na kolejne wiesci o projektach
  • Re: Kilka informacji od nowego prezesa Autor: ~m_i_k_e [188.33.232.*]
    Widziałeś raport sprzedażowy rally jaka kasa??
  • Re: Kilka informacji od nowego prezesa Autor: grzegwaw [77.65.98.*]
    to po 72h bylo a to gra na długą sprzedaz, gra ma oceny dobre to sie sprzedaje konkrety zobaczymy dopiero po sprawozdaniu
  • Re: Kilka informacji od nowego prezesa Autor: ~zyga [37.248.173.*]
    Oceny powyzej 80, na wyprzedażach bedzie dobra sprzedaz
[x]
ATOMJELLY -0,85% 1,17 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.