• Vivid w Grupie miliardera Autor: ~WTF [208.131.130.*]
    To chyba media przegapiły.

"W imieniu Vladas’a Numavičius’a oraz Gemini Grupė, UAB z siedzibą w Wilnie (Republika Litewska), Upes g. 21-1 (LEI: 254900GN1PASY5CK8S50) („Gemini”) (łącznie „Zawiadamiający”) na podstawie art. 69 i 69a ustawy o ofercie1 , niniejszym zawiadamiam o zwiększeniu stanu posiadania w ogólnej liczbie głosów w Spółce (pośrednio i bezpośrednio) w związku z objęciem akcji w podwyższonym kapitale zakładowym Spółki, zarejestrowanym 16 stycznia 2025 r. („Nabycie Akcji”)"

Numavičius to chyba najbogatsza rodzina na Litwie. Kontrolują prawie 2 miliardy EUR. Jakim cudem zainteresowali się takim odpadkiem? :)

Albo ich pomylili z www.vivid.com albo tu się będą ciekawe tematy działy.
  • Re: Vivid w Grupie miliardera Autor: ~info [83.29.156.*]
    No robili dla mieszko przecież apkę zozole RUN https://www.imsig.pl/szukaj?imiona=VLADAS&nazwisko=NUMAVI%C4%8CIUS&strona=1
  • Re: Vivid w Grupie miliardera Autor: ~FTXTrade [146.70.128.*]
    Mieszko w 2023 roku miało 450 milionow przychodu. Dobry klient.

Można założyć, że spółka będzie świadczyła podobne usługi dla podmiotów miliardera + realizowała Real Boxing 3 i inne tytuły. Wygląda na stabilizację po latach burzowych...

ALE!

Patrząc na portfolio Pana V to, każdą spółkę ściągał z giełdy i unika rozgłosu. Spodziewam się tutaj nie budowania wartości dla akcjonariatu, a skup akcji. Może nawet przez kilka różnych podmiotów aby nie wstrząsnąć kursem. Nikt nie lubi kupować drogo :)
  • Re: Vivid w Grupie miliardera Autor: ~Ma [188.146.12.*]
    Jak by skupowali z rynku to nie da się bez wzrostu - ff to ok 19 mln akcji.
    Z resztą po co teraz i w ogóle mieli by ściągać spółkę gamingowa z giełdy. Ja bardziej liczę szybki rozwój vivid.
  • Re: Vivid w Grupie miliardera Autor: dorotka200k [45.9.251.*]
    No ładnie dziś rano ktoś zebrał 150k akcji, aż górne widły były :D
  • Re: Vivid w Grupie miliardera Autor: marek420 [188.47.75.*]
    Zaczyna się robić grubo Robaczki drogie :) Chciałoby się wręcz rzec - "... a nie mówiłem" hehe ;) Pozdrawiam
  • Re: Vivid w Grupie miliardera Autor: ~Kościółek [5.173.170.*]
    Błagam skończcie z tymi żartami, a szczególnie ty Marku z Dorotką. Jadłem właśnie cudowny serniczek do kawki i jak przeczytałem wasze opowiastki to prawie oplułem ekran i prawie, że spadłem z krzesła i o mały włos turlałbym się ze śmiechu :D ile ja to razy się naczytałem, że tu będzie dobrze, ale dobrze że miałem swój rozum i wycofałem się z tego szemranego towarzystwa akcjonariuszy vivida i kupiłem bitcoina dzięki czemu mam teraz wieczne wakacje :)
  • Re: Vivid w Grupie miliardera Autor: ~Ma [188.146.12.*]
    To po co tu piszesz-nastepny szlachetny. Idzie na forum o coinach.
  • Re: Vivid w Grupie miliardera Autor: ~Lekarz [46.112.114.*]
    Zapraszam
  • Re: Vivid w Grupie miliardera Autor: ~Boryss [146.59.87.*]
    O mało dziury w monitorze nie zrobiłem, po tym jak parsłem śmiechem na temat bitcoina, Koścìołek Ty to masz fantazję
  • Re: Vivid w Grupie miliardera Autor: ~Bratanala [91.226.160.*]
    Forum uczy bawi i informuje
[x]
VIVID 1,10% 0,65 2026-05-19 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.