A czy to musi być napisane? Po prostu coroczna nagroda musi być dla zarządu a mamy nowy rok 2025 no chyba że ty żyjesz rokiem 2024 lub wcześniejszym tu wiecznie dodrukowuja akcje i rozrzedzają wartość tych akcji więc nie bądź zdziwiony jak niedługo będzie kolejny dodruk
Żadne kłamstwo wystarczy popatrzeć w espi wstecz i ilość akcji czemu firma nie wynagradza ze swoich zarobków tylko z pieniędzy inwestorów w akcje nie daje Ci to do myślenia trollu na haku
To chyba jesteś nowy zapakowany w akcje ja doskonale wiem co to znaczy inwestorem jestem już kilkanaście lat a nie od wczoraj zobacz najpierw sobie ile jest ogólnie akcji ile dodrukowali w ostatnim czasie i przekazywali za darmo swojej rodzinie też wystarczy poczytać espi np z 3 lat wstecz by o tym się przekonać ale nie ty kupujesz jak trole naganiaj na wzrosty a później zostajesz z papierem mało wartym a dziś troli wzrostowych nie ma pochowali się jak tchórze no to widać jak ubierali naiwnych takich jak Ty
A kto nagania ja czy Ty no chyba Ty naganiacz bo ja piszę tylko o trollach naganiaczach takich ja Ty i ja nie zachęcam i nie naganiam w żadną stronę trollu spadziowy hehehe
No stary inwestor i piszę takie brednie o programie motywacyjnym ? no chyba wiesz że drugi raz szybko nie będzie!!! a już jasne dlaczego tak robisz wprowadzasz w błąd i naganiacz na spadki stary inwestorze czekasz na dobrą okazję i trollujesz .
Zarząd robi, co może, żeby upchnąć wydrukowane i przyznane sobie akcje. Dwa razy powtórzyli ten sam wywiad, w którym prezes obiecuje sprzedaż OnkoBCG. Nikt nie zauważył, że w tym samym wywiadzie prezes przesunął termin uruchomienia "mamy fabrykę". Wcześniej mówił o 2025 roku, teraz już o 2026.
Trole pochowały się, bo wykonały zlecenie. Za pierwszym razem wywiad z prezesem nie zadziałał, to powtórzyli, wynajęli troli i udało się upchać trochę akcji, których od dawna nikt nie chciał kupować. Obroty rzędu 40 tys. generowane przez automat.
Dlaczego prezes zawsze chwali się tym, co mają zrobić? Nigdy nie pochwalił się tym, co już zrobili. Niech sprzedadzą OnkoBCG na zagranicznych rynkach, pokażą zysk z tego i będzie załatwione. Ale od 2020 roku, gdy podpisanych zostało kilka umów na sprzedaż OnkoBCG, efektów brak.
Dokładnie tak. Niech podzielą zysk i przyznają nagrodę. W obecnej sytuacji to inwestorzy opłacają zarząd. Skoro opłacają funkcjonowanie firmy, to chyba mogą sobie wziąć coś z produkcji?
Z zysku nie są w stanie przyznać sobie nagrody, bo są beznadziejne.
Dlaczego prowokujesz psiego frędzla?
Jest takie powiedzenie,
Nie ruszaj guana, nie będzie śmierdzieć
Zastosujcie tę zasadę i nie prowokujcie dyskusji z kimś, kto jest "inny"