Dnia 2025-01-27 o godz. 11:24 ~Tomek napisał(a): > Haha ile to już lat … czekasz ?? A ile przed POZYJEMY ZOBACZYMY,KIEDYS PRZY 50 GROSZY PISALEM O KURSIE 5-10-15 ZL I TEZ NIKT NIE WIERZYL BYLO PRAWIE RAZY 2 CZLI 29 ZL
Tak było tylko że od momentu jak pisałeś chyba w rok poszła pompa nawet chyba pół roku bo pisałeś od chyba października a w listopadzie z 50 groszy było już pona d 10 .. to prawda .. wtedy był inny rynek to była nowość .. teraz każdy już się na was poznał .. teraz już 5 lat piszesz i nic .. poznał się rynek że oszukujesz … powiadasz razy dwa .. ok to teraz 8 zł razy 2 to okolice 16 zł no ja dawałem 20 .. czekamy
Dnia 2025-01-27 o godz. 11:38 ~Tomek napisał(a): > Tak było tylko że od momentu jak pisałeś chyba w rok poszła pompa nawet chyba pół roku bo pisałeś od chyba października a w listopadzie z 50 groszy było już pona d 10 .. to prawda .. wtedy był inny rynek to była nowość .. teraz każdy już się na was poznał .. teraz już 5 lat piszesz i nic .. poznał się rynek że oszukujesz … powiadasz razy dwa .. ok to teraz 8 zł razy 2 to okolice 16 zł no ja dawałem 20 .. czekamy
JA PISALEM PRZY KURSIE 50 GROSZY A BYLO 29 ZL TO BYLO RAZY 58
Dnia 2025-01-27 o godz. 12:43 ~Tomek napisał(a): > Oze wytłumacz mi ten fenomen ?? Jest przecudownie a nikt nie kupuje ..
WIESZ WTEDY TEZ NIE KUPOWALI PO 45-50 GROSZY BY ZA KILKA MIESIECY BRAC NAWT PO 29 ZŁ,OPOWIEM CI JESZCZE COS INNEGO.PODAZ NA SENERGA BYLA OD 1 GROSZA BARDZO DUZO, POPYTU BYLO 0.ZOBACZ CO BYLO POZNIEJ.
Hehe już zaczynającego schody .. nawet campus pójdzie w odstawkę tak jak igło .. igloo było super ale okazało się że Ukraina robi taniej .. teraz campus jest był super umowy z Ameryką a tu znowu niewypał okazuje się że giny robią sztuczną inteligencję dwa razy taniej .. rynek nie śpi czyli kolejny niewypał ..
W igloo poszły miliony i na darmo i teraz w campus poszły miliony na darmo .. oni tu za długo czekają co wymyślą to za nim ruszy to już inni to robią .. puścić ten kurs niech idzie w górę .. bo 100 lat tu będą czekali haha.. i co chwila ktoś ich wyprzedzi ..
Widzisz oze jak ucichłeś .. jeszcze w sobotę miałeś wszystkie argumenty .. a dziś sam jesteś w szoku .. wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie .. Chiny załatwiły camopusa w jeden dzień .. oze się schował .. jeszcze wczoraj miały być miliony a już dzisiaj znowu nie ma nic ..
Dnia 2025-01-27 o godz. 14:00 ~Tomek napisał(a): > Widzisz oze jak ucichłeś .. jeszcze w sobotę miałeś wszystkie argumenty .. a dziś sam jesteś w szoku .. wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie .. Chiny załatwiły camopusa w jeden dzień .. oze się schował .. jeszcze wczoraj miały być miliony a już dzisiaj znowu nie ma nic ..
NIC SIE NIE ZMIENIŁO, TYLKO TWOJE SUGESTIE.CHINY TO NIE CALY SWIAT A SWIAT NIE CHCE BYC W PODSLUCHU