Bob , podejrzewam że jesteś pracownikiem FOTY, ale fakty i wyniki mówią za siebie- w niedalekiej przyszłosci zostanie tylko IC, a pozostałem butiki typu Fota, MotoProfil,Bronowski,AD POLSKA będą musiały sie przybranżowić.
Mam to szczęście że jestem pracownikiem IC z dostępem do wszystkich danych i zestawień
Nawet sobie nie wyobrażasz jakie gówno się szykuje w IC. A to co piszesz pokazuje że twoja znajomość biznesu jest zerowa lub nawet poniżej - nie ma w tym swiecie miejsca na monopol i wcześniej czy później pracowniku IC zapłaczesz krwawymi łzami nad tym co powyżej napisałeś. Samo to że ktoś w IC może tak myśleć pokazuje że ta firma jest skazana na zagładę i to że zaszantażowane waszym bankructwem banki poszły w jeszcze większą zależność kredytując IC dalej nie zmieni nic, ten moloch ma gliniane nogi a szczury już uciekają
Wolę być szczurem (bo to mądre zwierzęta i wiedzą kiedy uciec) niż takim zakutym matołem jak ty monopolisto z Bożej łaski chwalącym na zlecenie szefów takiego trupa jak IC.