• MONOPOLISTA Autor: ~~michael [195.128.228.*]
    Bob , podejrzewam że jesteś pracownikiem FOTY, ale fakty i wyniki mówią za siebie- w niedalekiej przyszłosci zostanie tylko IC, a pozostałem butiki typu Fota, MotoProfil,Bronowski,AD POLSKA będą musiały sie przybranżowić.
    Mam to szczęście że jestem pracownikiem IC z dostępem do wszystkich danych i zestawień
  • Re: MONOPOLISTA Autor: ~bob [83.21.83.*]
    Nawet sobie nie wyobrażasz jakie gówno się szykuje w IC. A to co piszesz pokazuje że twoja znajomość biznesu jest zerowa lub nawet poniżej - nie ma w tym swiecie miejsca na monopol i wcześniej czy później pracowniku IC zapłaczesz krwawymi łzami nad tym co powyżej napisałeś. Samo to że ktoś w IC może tak myśleć pokazuje że ta firma jest skazana na zagładę i to że zaszantażowane waszym bankructwem banki poszły w jeszcze większą zależność kredytując IC dalej nie zmieni nic, ten moloch ma gliniane nogi a szczury już uciekają
  • Re: MONOPOLISTA Autor: ~bob2 [195.128.228.*]
    Bob kiedy uciekłeś ?
  • Re: MONOPOLISTA DO MICHAELA Autor: ~CABAN [83.27.23.*]
    TAKIE PRZEWALY JAKIE ROBIA SPRZEDAWCY I MAGAZYNIERZY W IC W FOCIE NIE ISTNIEJA.POCZEKAJMY DO PORZADNEJ INWENTARYZACJI.
  • Re: MONOPOLISTA Autor: ~bob [79.191.220.*]
    Wolę być szczurem (bo to mądre zwierzęta i wiedzą kiedy uciec) niż takim zakutym matołem jak ty monopolisto z Bożej łaski chwalącym na zlecenie szefów takiego trupa jak IC.
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.