• ESPI - będzie grubo !!! Autor: ~Krzychu [83.31.114.*]
    Jeżeli to co piszą w ESPI jest prawdą, to kwota 9.990.000 USD przy obecnym kursie około 4 pln to około 40 mln pln a to nie są wielkie pieniądze. Idąc dalej jeżeli faktycznie da to 58,41% w kapitale zakładowym spółki ELEKTRQISHLOQQURILISH JSC to kurs na poziomie 18-20 pln EQU to będzie minimum patrząc na to co ta spółka robi i jakie ma perspektywy.

Teraz się nie dziwię, że spokojnie ktoś to z dnia na dzień skupuje razem z zarządem.

Będzie bardzo ciekawie.

Kto będzie bliżej pojawienia się informacji o uregulowania płatności z aneksu ten może zostać szybko milionerem.

Pozdrawiam, dobrego weekendu Wszystkim !
  • Re: ESPI - będzie grubo !!! Autor: ~Teraz [188.146.12.*]
    Jest jedno pewne ostatnio dużo akcji było w ruchu i dużo przeszło w inne ręce więc coś się dzieję pozytywnego.
  • Re: ESPI - będzie grubo !!! Autor: ~Polo [178.37.190.*]
    Dnia 2025-01-24 o godz. 18:22 ~Krzychu napisał(a):
    > Jeżeli to co piszą w ESPI jest prawdą, to kwota 9.990.000 USD przy obecnym kursie około 4 pln to około 40 mln pln a to nie są wielkie pieniądze. Idąc dalej jeżeli faktycznie da to 58,41% w kapitale zakładowym spółki ELEKTRQISHLOQQURILISH JSC to kurs na poziomie 18-20 pln EQU to będzie minimum patrząc na to co ta spółka robi i jakie ma perspektywy.

niedobrze , czyli nie spłacają swoich długów ! , przedłużyli zastaw w sowieckim lombardzie o rok !
    nie dobrze , lipa panie , lipa !

• Re: ESPI - będzie grubo !!! Autor: ~Polo [178.37.190.*]
    ..... a , mieli na spłatę 18 miesięcy !
  • Re: ESPI - będzie grubo !!! Autor: ~Krzychu [83.31.114.*]
    Umowy nie znamym ale grają w otwarte karty. Jak spłacą będzie wystrzał jak nie to lecimy w drugą stronę :) ROSYJSKA RULETKA PANIE :) zaczynamy zabawę :) dobrej niedzieli
  • Re: ESPI - będzie grubo !!! Autor: ~Lupak [77.255.254.*]
    Dnia 2025-01-26 o godz. 09:57 ~Krzychu napisał(a):
    > Umowy nie znamym ale grają w otwarte karty. Jak spłacą będzie wystrzał jak nie to lecimy w drugą stronę :) ROSYJSKA RULETKA PANIE :) zaczynamy zabawę :) dobrej niedzieli

a , wiesz po co są sowieci na pokładzie ?? to są tzw . klucze ! - pilnują , aby rekompensata w nagrodę za '' Energokompleks '' została zapłacona co do grosza . Wydmuszka ,która robi na swoje zobowiązania . Słaba nagonka i .....szukanie frajerów trwa !
    jeszcze lepszej niedzieli życzę .
    Jest jeszcze jedna bardzo ważna rzecz - gdyby faktycznie mieli nie spłacić zobowiązań to by nie publikowali takiej informacji jak ta o aneksie w ESPI, ten aneks jak i sama kwota to zapowiedź dużej zmiany. Jak popatrzycie na tą spółkę z Uzbeksitanu i jej wypłaty dywidendy w latach ubiegłych to można się miło zaskoczyć.

Doskonale rozumiem wszystkich tych którzy rozżaleni inwestycją w RES-BUD muszą tutaj odreagować.

Ja mam już 100 % zysku i mogłem, mogę spokojnie z tej inwestycji wychodzić ale tego nie robię. Wrócę do dyskusji przy poziomach 8 pln.

Nie będzie mnie na forum bo mam wakacje ... wkacje kredytowe :) wakacje w Tajlandii tak więc ... do napisania i usłyszenia za 3 miesiące :)

Pozdrowienia łobuzy :)

Buziakiiiiii :* :* :*
  • Re: ESPI - będzie grubo !!! Autor: ~Lupak [77.255.254.*]
    to , moja wina - za mocno uderzyłem w INSIDERA !
    Etam ... Daj spokój. Ostatnie pozdrowienia i buziaki z Polski przed lotem.

Głowa do góry czy to RE-BUD czy KGHM gdzie jestem Mega mocno zapakowany będzie dobrze :) :) :) szulernia forewer - tak StaryInwestorze ? Prawda ?

Buziaczki bo czekam na taxi - jaki ten Uber jest tani komu się to opłaca ?

Całuski :)
[x]
EQUNICO 0,43% 0,93 2026-01-02 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.