A ja ciągle dobieram. To ciągle jest handlowanie za pół darmo przez jakieś fantazje związane z rosyjską agresją. Dzisiaj dochodzi korzystny kurs walutowy oraz cła., czyli to co asbis lubi najbardziej.
Szczere gratulacje dla zespołu techników za ich wiedzę i merytoryczne wpisy na przestrzeni ostatniego roku ,które dokładnie przewidziały zakres spadków w bessie do poziomu 16 ,x.
Dzięki wam dokonałem zakupów ze średnią 16,62.Wdzystkim krzykaczom którzy was wyśmiewali i cynicznie szydzili z analizy technicznej należy się karny Q tas
Pozdro.
Może Michau już sprzedał i dla tego dziękuje. Ale racja jest. Mógł być ślepy traf techników a nie wiedza. Dla tego dla potwierdzenia statusu pytam: Co teraz mówią kreski?
Ja nie wiem czemu tego nie widzicie. Uwzględniając że była wyspa o której mówił elczapo musi sie zrealizować przejście pełznące Knutsena, utworzyć formacja betonowego sufitu a wtedy nastąpi zniesienie Bambuliego.
Trend został wyznaczony. W tym roku możliwe zakończenie wojny, osiągnięcie rentowności przez Breezy, zażegnanie kryzysu w Kazachstanie i poprawa koniunktury na innych rynkach.