• Żenujaca zwijająca się spólka. Autor: ~Faktografia [31.61.250.*]
    Będzie nizej.
  • Re: Żenujaca zwijająca się spólka. Autor: ~Faktografia [31.61.250.*]
    Jaki spadek przychodów w 2025? Stawiam na 20% i dalsze zwijanko biznesu
  • Re: Żenujaca zwijająca się spólka. Autor: ~lolek [83.14.44.*]
    Coś śmierdzi. Zastanawiałem się nad wejściem po tych cenach, ale te redukcje zatrudnienia i odpisy nie robią dobrego wrażenia. Na razie wskaźniki są super atrakcyjne, ale coś może wylecieć z szafy i się posypią.
  • Re: Żenujaca zwijająca się spólka. Autor: ~fuks [45.137.77.*]
    to akurat mnie nie niepokoi Mniejsze IM Mniejsze koszty TYM lepiej ---nie zapominaj ze tam pracowało 500 OSÓB ---500 Osób dla ovbslugi 2 Gier + pracyu nad innymi ---NAD Wieskiem 4 pracuje ---400 --HELLOU.

to ze kasuja spólki zaghraniczne które sie nie rozwijaja tez mnie nie martwi.

Zastanawia mnie tylko dlaczego RYNEK tak poteznie olewa HUGE ---jego wycene wskazniki przy potencjalnym kolejnym skupie Akcji. To moze zastanawiać i niepokoic.
  • Re: Żenujaca zwijająca się spólka. Autor: ~fuks [45.137.77.*]
    Nad potencjalnym kolejnym Wilekim Hitem polskiego gamedevu cczyli TĄ grą

https://dawnwalkergame.com/ad/pl/home

pracuje zespół 120 Osób . HELLOU

A w HUUGE pracowało 500 ---- dlatego akurat kasowanie kosztów i optymalizacja wydajnosci mnie w Ogole nie martwi .

to co mnie niepokoi to Zachowanie rynku wobec HUUGE ---i te Pier..doły o spadajacych przychodach mnie akurat nie chwytają ---Bo skoro spólka co roku zarabia po np 230 M PLN i ma beitdy 350 M PLN ----ma w kasiue spólki ponad 500 M PLN ----to sorry ala jaka spólka w POLSCE --wyłacaajac KASE KTORA NIE MA DŁUGÓW ---ma Wartosć taką w ktorej DWU LETNIA EBITDA ----Pokrywa jej kapitalziacje ( Odliuczajać od niej Kase jaką posiada) .

W dodatku spólka od 2 lat skupuje akcje po Ustalonej cenie 9 .xx $ ----a mimo tego Rynek ja zupelnie olewa Bo niny czym jest to ze Obroty na niej sa mniejsze niz na Maluchach wartych Kilka M PLN ---ktore teraz czesto są w Ogrywaniu ---
  • Re: Żenujaca zwijająca się spólka. Autor: ~Faktografia [31.61.250.*]
    Liczba głupotek , które wciska ten naganiacz jest porażająca. Polecam jego historię na euco i eshoppingu. Research robi jak ta lala
[x]
HUUUGE 4,74% 24,30 2025-10-24 17:01:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.