Czym tu się jarać? Sprzedaja coś z czego mogliby mieć super kasę dla siebie. To tak jak sprzedał Steve Wozniak akcje apple w 1985 za kilka centów a dzis są po $220
znakomite wyniki plus dodatkowy przychód, który można przeznaczyć na realne inwestycję, które zrealizują w kilka nie kilkanaście lat - ile będzie gotówki do zainwestowania w OZE - od dawna mówię, że w Polsce nie powstanie nigdy prywatna EJ -tak, tak od co najmniej 3 lat tak mówię - powtarzam spółka ma świetne wyniki, a legenda o EJ niepotrzebnie zrobiła bałagan w głowach akcjonariuszy - już mamy ok. 1,5 miliona zł obrotu, a to dopiero 5 godzin handlu - zobaczymy na co przeznaczą te środki, pewnie już mają pomysł
bzdura. wielu liczyło, że wlasnie przy pomocy ZEPAK będą el. atomowe a oni sprzedają ten projekt. nastawiają wiatraków które są zalezne od wiatru? Farmy PV zalezne od słońca? ATOM miał dać tej spółce nowe ATH. Głowy ostygną i wróci na 15zł
MANIPULUJESZ. Gdzie napisałem, że jest kulawa? Napisałem, ze zrobili źle sprzedając perspektywistyczny projekt. Uznawałem ją za dobrą, z szansami na samodzielne realizowanie projektu pozyskiwania kasy/energii z atomu. Dziś sprzedali te realne nadzieje. Przez te haki nie myślicie logicznie. Sprzedali dobry biznes. Złote jajo.
na razie nic nie sprzedali, a znając Solo tanio skóry nie sprzeda - uspokój emocje, bo nigdy realnych szans na EJ nie było, a zwrot z tej inwestycji byłby za 10 lat - tyle trwa budowa, więc nie miałoby to wpływu na bieżący kurs - za chwilę będą jęczeć na forum , że po 7 zł to by kupili, a teraz jest za drogo - taka uroda umysłowa
Znając Solo? Widziałeś jego ostatnie wideo?
On ma problem z przedstawieniem się. Napiciem wody. Zacznij się interesować spółka zanim napiszesz kolejne glupoty
martwi mnie tylko plan sprzedaży gazowni, choć mowa jest tam o poszukiwaniu finansowania na ten projekt, więc nie ma tam ciśnienia by oprócz spółki EJ, coś jeszcze sprzedać - znając Solo dostanie możliwość wejścia w inne biznesy bo sprawa jest mocno polityczna, dopatruję się drugiego dna, a to mnie cieszy