• Jest dobrze czy jest źle? Autor: herman25 [46.151.21.*]
    Witam czy ktoś mi odpowie czy jutro będzie dobrze czy źle!!!
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~Hillela [94.101.27.*]
    Pierwsza myśl jest prawdziwa
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~JaAndrzej [79.191.120.*]
    Giełda to sztuka oszustwa i nieustającego siania zwątpienia.
    Najważniejsza analiza firmy dziś świecie liczy się pieniądz cyfrowy
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~ja [89.74.141.*]
    Jak dla mnie raczej dobrze bo gość wywalił przy niskim kursie znaczy zainwestował kasę z myślą o szybkim zarobku to po co ma tu być i tylko psuć z drugiej strony szkoda że zostawił sobie jeszcze, choć może dzisiaj znów się pozbył i oby tak było
    Każdy widzi że to dobry kodek. Na kryzys Na GPW wszystko. Drogie
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~Dario [79.185.41.*]
    Kompletnie się nie znasz. Popatrz dokładnie na wyniki finansowe mpay, popatrz na bilans spółki. Popatrz na zobowiązania i zadłużenie spółki. Zerknij na raporty - liczba aktywnych użytkowników logujących się do aplikacji przynajmniej raz w miesiącu spada w tempie dwucyfrowym. Zobacz na komunikat o UOKIK. Zobacz że Grupa Lew jest w restrukturyzacji. Przeczytaj, że Grupa Lew jest na 4 miejscu w 10 najbardziej zadłużonych firm, wobec których otwarto postępowanie restrukturyzacyjne w październiku 2024 r. z sumą zobowiązań w wysokości 38,3 M PLN. Spróbuj kupić bilet kolejowy w aplikacji mpay? I jaki obraz ci się rysuje? 
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~Toto [5.173.159.*]
    Uwielbiam takie wpisy.
    Większość co napisałeś jest generalnie nieprawdą albo insynuacjami.
    Bilans jest bardzo spoko. Liczba aktywnych jest praktycznie stała. Bilety można kupować bez problemu i trwa to 30 sek korzystam co tydzień. Grupa lew ma mały pakiet akcji i to jest inna spółka. UOKiK coś tak nakazał koszty tego będą niewielkie.
    Ale tak na prawdę to jest przeszłość.
    Liczy się przyszłość a ta jest bardzo ciekawa. Jeśli jest tak zle to byś nie siedział na forum. Oczywiście chęć kręcenia kółek jest zawsze pociągająca
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.74.141.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~Mario77 [78.88.27.*]
    A.dlaczego sprzedał po 3 miesiącach sporą część pod.czas sesji?
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~ja [89.74.141.*]
    bo liczył na szybki zysk lub po prostu potrzebował kasę tego nikt nie wie
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~JaAndrzej [79.191.120.*]
    Terminy nie są przypadkowe. Transakcje umówione. Wszystko w rodzinie. Suma musi się zgadzać.
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~Mpejowiec [94.40.93.*]
    Dokładnie, gość o wszystkim musiał wiedzieć. Przypuszczam, że nic się nie zmieniło od momentu kiedy wszedł do spółki poza kursem akcji. Na szczęście nie jest, aż tak źle jak mówisz. Poza tym to espi mogli taktycznie opublikować chyba w poniedziałek zgodnie z przepisami, a nie dzień po zdarzeniu na dzień przed umową. Mógł wywołać sztuczny popyt pod ta Ukraine, a nie sypać akcjami w dołku. Mam nadzieję, że jako akcjonariusze zaskoczymy się pozytywnie i umowa zostanie podpisana. Przy umowie z takim bankiem i na taka skale może się okazać, że kurs akcji pójdzie o XXX% do góry. Patrz np. Adiuovo ostatnio kurs chyba w tydzień poszedł z 30gr na prawie 2zł. Tutaj myślę, że ta umowa wywinduje kurs. Mam wrażenie, że za sterami za chwilkę siądzie spekuła i kurs poleci w górę wysoko oj wysoko. Jeśli ktoś powie, żę te akcje kupiła ulica, a nie było to celowe przerzucenie akcji z koszyka do koszyka to chyba nie zna się na giełdzie. Według mnie gość przeparkował akcje na inne konto, zszedł poniżej progu i teraz czeka na spore wzrosty które przyjdą niebawem i wtedy będzie sprzedawać akcje bez komunikatów. Tego sobie i wam życzę,
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~Jakjest [198.145.66.*]
    Insider pozbywa się akcji, to jak jest dobrze czy źle co za pytanie.
  • Re: Jest dobrze czy jest źle? Autor: ~Kubek [89.205.130.*]
    Wygląda na to że jest dobrze
[x]
MPAY 0,00% 0,32 2025-09-19 16:49:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.