Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,29 zł , zmiana od tamtej pory: 12,50%

Re: Jest dobrze czy jest źle?

Dokładnie, gość o wszystkim musiał wiedzieć. Przypuszczam, że nic się nie zmieniło od momentu kiedy wszedł do spółki poza kursem akcji. Na szczęście nie jest, aż tak źle jak mówisz. Poza tym to espi mogli taktycznie opublikować chyba w poniedziałek zgodnie z przepisami, a nie dzień po zdarzeniu na dzień przed umową. Mógł wywołać sztuczny popyt pod ta Ukraine, a nie sypać akcjami w dołku. Mam nadzieję, że jako akcjonariusze zaskoczymy się pozytywnie i umowa zostanie podpisana. Przy umowie z takim bankiem i na taka skale może się okazać, że kurs akcji pójdzie o XXX% do góry. Patrz np. Adiuovo ostatnio kurs chyba w tydzień poszedł z 30gr na prawie 2zł. Tutaj myślę, że ta umowa wywinduje kurs. Mam wrażenie, że za sterami za chwilkę siądzie spekuła i kurs poleci w górę wysoko oj wysoko. Jeśli ktoś powie, żę te akcje kupiła ulica, a nie było to celowe przerzucenie akcji z koszyka do koszyka to chyba nie zna się na giełdzie. Według mnie gość przeparkował akcje na inne konto, zszedł poniżej progu i teraz czeka na spore wzrosty które przyjdą niebawem i wtedy będzie sprzedawać akcje bez komunikatów. Tego sobie i wam życzę,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MPAY 0,00% 0,32 2025-09-19 16:49:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.