dzięki Alicja, ale narazie tylko na papierze, ale zdziwiło mnie tak szybkie 20%....(poza tym mała kwota), ale problem z tą spólką, może być taki jak kiedyś na Braster..... Duże podobieństwa..... Produkt podobny....(tzn.. wykrywanie raka p...), PR też, wzrosty podobne.... Braster z 5 na 30, sds z 7 na 40,...ATH podobne 300 mln, i niestety spadek tez podobny,,,, braster tez mial korekte z 7 na 10.... Obejrzyjcie sobie te Wykresy.......
Wykres rzeczywiście podobny ale działania biznesowe SDS my chyba o wiele bardziej zaangażowane, lab w USA, rozpoznawalność, EBI które mało kto dostaje, zapraszanie na poważne workshopy. To daje mi wiarę w spółkę, a jak będzie? Zobaczymy. Jest ryzyko jak w każdym medtech na początku. Liczę na sukces jak na Scope gdzie też takie spadki były. Natomiast ICE przypomina mi Braster no i oczywiście Genomtec
zgadzam sie, pisałem o tym jako ciekawostka.....i z Grubym tez sie zgadzam, tylko , że braster w updłości i z mega długami warty jest 20 mln, a Milton, bez zadnych dłygów 4,5 mln..... I jedyne podobieństwo to osoba, Na Milton nie było zadnej pompki, a na tych wszystkich spolkach była, i tym sie rózni.....
Gruby nie daje oficjalnie szans Miltonowi. Ja uważam, że choćby spekulacyjnie od obecnego poziomu powinien pójść min 100proc w górę, jeśli będą dobre infa