• Ciekawe pytanie Autor: szara-eminencja [46.112.74.*]
    Jak wy chcecie zrobić emisję akcji jak spółka jest na NC Alert??

Jaki fundusz to weźmie?
    Czy wy w ogóle rozumiecie co to jest segment NC Alert i jakie spółki tam trafiają?

Słucham poważnych odpowiedzi.
  • Re: Ciekawe pytanie Autor: ~tomek [31.0.124.*]
    Forumowicze mają zrobić emisję? Myślałem ,że to Spółka robi emisję, a jeśli tak to to pytanie należy skierować do IR Spółki (odpowiadają na pytania- nawet te z tych "głupich"), a nie do forumowiczóe.

• Re: Ciekawe pytanie Autor: alicja1992 [37.31.48.*]
    Te same które wychwalałeś jako perły czyli SDS, Nocti ... są hece ale ubaw, you made my day today ohhh Gipsy
  • Re: Ciekawe pytanie Autor: ~doswiadczony [31.61.240.*]
    Doswiadczony coś tam skubnął, i obrot się zwiększył. Narazie tylko spekulacyjnie, ale zobaczymy.
    Cyganay I eminencje ujadają tutaj, i trochę mój Milton odposcili...tęskno mi ...
    Jest szansa, obrony minimum historycznego, więc moim zdaniem warto zaryzykowac
  • Re: Ciekawe pytanie Autor: ~Batman [31.61.190.*]
    Jak emisja? Cena zaniżana przez fundusz, spółka na NC Alert, więc robimy pożyczkę celem poprawy pozycji gotówkowej z prawem do objęcia akcji po średniej cenie z 3 miesięcy notowań z uwzględnieniem dyskonta. A później pod EBI jak cena pójdzie UP. Trzeba swoich nakarmić tanimi akcjami.
  • Re: Ciekawe pytanie Autor: gruby-cygan [89.64.103.*]
    Też mnie to zastanawia czy jakiś fundusz się odważy :)
  • Re: Ciekawe pytanie Autor: alicja1992 [37.31.48.*]
    Norge zwiększy udziały
    Norwedzy obejmują akcje spółek przed debiutem giełdowym :)
    Ostatnio nie brali udziału w odwołanychkolejnych emisjach QNA i BrainScan.
  • Re: Ciekawe pytanie Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    Fundusze generalnie chyba nie są zainteresowane medtech jako startup, czy tam w fazach początkowych. Essaliens może, NN ? No i Lach jest. Ktoś te kilka baniek mógłby wyłożyć
  • Re: Ciekawe pytanie Autor: szara-eminencja [46.112.74.*]
    Jak uda się przeprowadzić ratunkową emisje akcji, to zapewne wrócimy do akcjonariatu SDS :)
    Hehe, z drugie strony to przykre, tutaj laby w USA, workshopy, Philips i inni. No super znana i poważna spółka a problem z 2mln dolarów ....
    W ogóle to jest śmieszne że w Polsce nie ma kasy na takie spółki.
    BrainScan, QNA ostatnio odwoływali emisje do 10 mln zł

Startupy w USA jednego dnia dostają dużo więcej kapitału niż w Polsce przez rok.
    Może MUSK zainwestuje :)))) SDS powinno być na NYSE i może zmierzają do tego w dalekiej przyszłości
[x]
SDSOPTIC -0,87% 4,56 2025-12-17 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.