Sama technologia jest dzisiaj więcej warta niż kapitalizacja. O ile 40 zł akcja było przesadzone, tak dzisiaj wachadli wychyliło się w drugą stronę u mamy zanizoną wycenę
Hmmm., teraz piszecie ze przy 40 było przesadzone?, pamiętam, że CYGAN pisał wtedy 500! I nie tylko On. Ja akurat wchodziłem na poziomach 35-40, potem krótka przygoda w okolicy 12-15.
Ten zjazd bardzo mnie zdziwił, ale w sumie mamy drugie medinice, tam też wzrost z 7 na 40 i powrot do bazy, i kiszonka która może trwać i trwać. Nie liczcie, że tu bedzie drugie Pure...tak samo dwa lata temu pisali o stu spółkach, że będzie to drugi Bedzin...
Cygan będzie teraz Was bardzo męczył, bo jak utopi na jakiejś spółce, to nieodpuszcza już jej .....
Ale życzę, Wam i Alicji aby te dziwne zagrywki się skończyły i spółka wróciła do łask inwestorow.
To szkoda że nie kupiłaś wtedy po te 0,50 gr by się sprawdziło czy dalej masz szczęście :) Teraz możesz spokojnie kupić spore pakiety po 0,30 :) Na pewno sprzedacie kiedyś po 3 lub 5 zł :P
Już mnie śmieszy ten SDS. Pora zarabiać gdzie indziej, chociaż nie sądziłam że dziś mi sprzedadzą tak tanio jak się ustawiłam ale wpadło. Sypią, sypią .... cel nieznany. Po niedzieli jak będzie 6.xx to wejdę mocniej
Alicja, zapomnij o tym papierze do 2026 roku, aczkolwiek mogę się mylić i wszystko wypali już w następujących miesiącach. Tutaj jest jak na ruletce, albo zarobisz albo stracisz. Metoda zero jedynkowa. Ten co dzisiaj sprzedawał to zapewne kupił ostatnio i doszedł do wniosku, że lepiej pozbyć się akcja bo jestem przekonany że nie wiele wiedział o spółce, kupił okazjonalnie.
Kiki, ten co sprzedał wczoraj kupował od kogoś paczki po 1000 a nawet 9900akcji. To nie jest zwykły zakup. 9900 akcji w jednym zleceniu. Umówione między kupującym i sprzedającym. Na 100proc tak jest. Ja wczoraj dokupiłam 3k akcji. Niech leżą. Tu jest realizowany ciekawy plan, jak zejdą na 6.xx czy niżej, uruchamiam zapas żelazny gotówki i będę kupować. To mi przypomina Datawalk po 32zl Dolowali i nagle wajcha w górę. Przed wzrostem zawsze jest solidne tąpnięcie. Mam nadzieję że to było teraz, a jak będzie ?
Ja już jestem z tymi akcjami na dobre i zle, mam 26k więc jakbym chciała sprzedać to .... raczej plan mam dokupić 20k po taniości. Jestem ud .... a jak doświadczony na Milton i wierzę i tak w mój sukces. Teraz najważniejsze to uśrednić. Z już kroki poczyniłam i dalej będę
A nie lepiej zainwestować w jakieś "gorące"spółki, które są obecnie modne?Ja np.zarobiłem ostatnio na nudnym budimexie...Wracając do sds-a:pana Stasiaka nie ma już w firmie (co nie dziwi -miał przygotować spółkę do wejścia na główny rynek a to pieśń bardzo odległej przyszłości)
Posiadam Budimex, Mirbud, Onde... SDS nie mam nawet jak sprzedać. To największe moje rozczarowanie i klapa. Cóż będę odrabiać i czekać. Nigdy tego nie zrozumiem, co tu poszło źle. NC Alert potem Sagan, teraz Stasiak ale jednocześnie Szuba wszedł... o co chodzi w tej spółce ...
Alicjo, teraz trzeba czekać na ustawę wiatrakową.To- kiedy i w jakim kształcie ją uchwalą zależy od wyników wyborów w Niemczech (to nie żart), czyli już niebawem pojawi się długo oczekiwana szansa na wzrosty kursu onde.Inwestorze-w grudniu mogłeś kupować onde za 8-9 zł.
Onde już kiedyś miałam, bardzo interesowałam się tą spółką. Znam ich projekty w zamrażarce. Życzę im jak najlepiej. dla mnie 10zl za Onde to dobra cena, dołka nigdy nie chwycisz, a Onde już się od 9-10zl odbijało pod 14zl. Wybory w Polsce kluczowe bo Trzask im klepnie wszystko. Co do Szuby to nic nie wiem co on tam w marcu ma obwieścić ? Co ? Kasa jakaś z TFI ?
Póki nie mamy nowych,rzetelnych informacji że strony sds to możemy sobie gdybać .Jedyne co można teraz zrobić to wysłać pytania na relacje inwestorskie licząc na to ,że p.prezes odpowie na nie podczas konferencji.Istotne jest czy cenotwórcze Espi pojawią się przed czy po konferencji..
Sagan na Twitterze pisze komuś odnośnie SDS. Oczywiście, że wierzy w spółkę, trzyma kciuki, że wszystko w rękach zarządu i że na dniach inwestora mówili o pierwszym kwartale to trzeba wierzyć. Akcje wciąż ma. Tyle od niego a jak jest naprawdę, to tak jak piszesz trzeba czekać. Jakiś ruch na akcjach jest obecnie